iQ500 koel-vriescombinatie | Siemens

Bij Siemens betekent intelligent koelen ook altijd duurzaam koelen. De nieuwe iQ500 met hyperFresh 0 graden technologie is daar een duidelijk voorbeeld van. Ruime, transparante lades zorgen voor speciale klimatologische omstandigheden om voedsel vers te houden.

De temperaturen hier, -1 °C tot +3 °C, zijn lager dan in de "normale" koelruimte. Ook de luchtvochtigheid wordt aangepast aan het opgeslagen voedsel: terwijl vis en vlees droge omstandigheden nodig hebben, verkiezen groenten, sla en vele fruitsoorten een zone met een hoger vochtgehalte, wat beter is voor het behoud van vitaminen, voedingsstoffen, versheid en knapperigheid. Vers voedsel is aanzienlijk langer houdbaar en hoeft minder vaak te worden weggegooid. De heldere LED-verlichting zorgt er ook voor dat voedsel achterin de koelkast minder snel over het hoofd wordt gezien.

Helder en fluisterstil

Licht speelt ook in het vriesvak een belangrijke rol op het gebied van gemak en klimaatbescherming. Door de freezerLight is er meer licht en zijn etiketten beter leesbaar en is de inhoud duidelijker te herkennen. De deur blijft dus minder lang open, waardoor minder kostbare energie wordt verspild. noFrost is een andere praktische functie, die de wanden ijsvrij houdt en voorkomt dat voedingsmiddelen aanvriezen. Hierdoor blijft de energie-efficiëntie van de nieuwe iQ500 op de middellange en lange termijn op een hoog niveau. En daarbij is handmatig ontdooien niet meer nodig. Nog een pluspunt voor de levenskwaliteit.

Ondanks dit alles blijft de nieuwe iQ500 een stille huisgenoot. Met een geluidsniveau van slechts 29 dB (A) is deze energiezuinige kampioen ultra stil en dus ideaal voor open keukens.

Siemens Huishoudapparaten

BSH Group is licentiehouder van het merk Siemens van Siemens AG.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen