pinterest
Ontdek de ultieme keukenupgrade met deze nieuwe zwarte ovens!

Ontdek de ultieme keukenupgrade met deze nieuwe zwarte ovens!

De oven-lijn van Inventum wordt uitgebreid met twee nieuwe zwarte ovens. Dankzij het zwart glazen design zijn deze inbouwovens een mooie toevoeging aan iedere keuken. Naast het mooie design, beschikken ze over verschillende handige functionaliteiten en zijn ze ook nog eens scherp geprijsd. 

Eindeloze mogelijkheden

De IMC4535GT is een inbouw combimagnetron met heteluchtoven. Het is een magnetron, heteluchtoven en grill in één. Hij heeft een inhoud van 50 liter waar gemakkelijk diverse maaltijden in bereid kunnen worden. Verder heeft het apparaat 5 magnetronstanden, 4 combinatiestanden, 8 ovenprogramma’s en maar liefst 13 automatische kookprogramma’s.

FotoOntdek de ultieme keukenupgrade met deze nieuwe zwarte ovens!

De IMC6035GT is een combi-oven met magnetron. Het heeft een inhoud van 72 liter en biedt verschillende programma’s aan. Zo zijn er 10 ovenprogramma’s, 10 automatische kookprogramma’s, 3 combinatiestanden en 5 magnetronstanden. Beide ovens zijn een onmisbare toevoeging in elke keuken en hebben alle benodigde functies om verschillende gerechten te kunnen bereiden.

Stijlvol design voor moderne keuken

FotoOntdek de ultieme keukenupgrade met deze nieuwe zwarte ovens!

Het volledig zwart glazen design zorgt voor een luxe uitstraling. Zwart is gemakkelijk te combineren met andere kleuren, waardoor het past in iedere keuken. Verder beschikken de inbouwapparaten over een 3-laags glazen ovendeur en zijn ze voorzien van binnenverlichting. Of het nu gaat om het instellen van de temperatuur, het selecteren van kookprogramma’s of het aanpassen van de timer, alles kan gemakkelijk worden bediend met de tiptoetsen en slider in het bedieningspaneel. Dit zorgt tegelijkertijd voor een strak design en het schoonmaken hiervan is heel eenvoudig: een doekje erover en het is schoon. 

          Lees ook: Nieuwe luxe inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

5 jaar garantie

Bij Inventum mag je altijd rekenen op goede kwaliteit. Je krijg standaard 5 jaar garantie, zonder verplichte registratie. Het originele aankoopbewijs is voldoende om snel een goede service te krijgen. Is het product defect? Er wordt een nieuw onderdeel opgestuurd, het product wordt geruild voor een nieuw exemplaar of er zal een servicemonteur langskomen om het probleem op te lossen. Inventum staat klaar om je te helpen!

Download hier de brochures met alle informatie over het complete assortiment inbouw ovens van Inventum of kijk op www.inventum.eu

Download de brochure

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen