pinterest
Diagonale schouwkap AD570ZT | ETNA

DIAGONALE SCHOUWKAP AD570ZT | ETNA

Diagonale schouwkap AD570ZT | ETNA

Deze diagonale schouwkap van ETNA mag gezien worden in de keuken. Deze compacte afzuigkap heeft een breedte van slechts 70 cm. Dit model valt op door zijn karakteristieke design in matzwart met een front in zwart glas en afgeronde hoeken.

Full touch control
De schouwkap is voorzien van 2 LED spots (warm wit) en bediening door middel van full touch control. De tiptoetsen zijn verwerkt in het glas waardoor het strakke design behouden blijft. Je kunt de afzuiging helemaal op jouw kookwensen afstemmen d.m.v. de 4 snelheden inclusief boostfunctie. In boost heeft de afzuigkap een capaciteit van 720 m3/h waarmee zelfs grotere keukens weer fris ruiken.

Schoonmaakgemak
Ook aan het gemak is gedacht. Zo heeft de schouwkap een reinigingsindicatie voor het vetfilter en een eventueel koolstoffilter. Voor de meest efficiënte werking is de afzuigkap voorzien van 2 aluminium vetfilters. Deze aluminium vetfilters kunnen in de vaatwasser dus ook het schoonmaken is eenvoudig.

Installatiemogelijkheden
Heb je geen afvoermogelijkheden naar buiten? Dan biedt de ETNA AD570ZT twee opties voor recirculatie. Ondanks het compacte formaat van deze schouwkap is de schacht groot genoeg voor het HF4001 plasmafilter. Een plasmafilter zorgt ervoor dat geuren worden geneutraliseerd en draagt bij aan een gezonde luchtkwaliteit. De AD570ZT is daarnaast ook te gebruiken met het HF2019 long-life koolstoffilter voor het neutraliseren van geuren. Deze accessoires zijn apart verkrijgbaar.

Specificaties
- Afzuigcapaciteit van 310 tot 720 m³/h
- geluidsniveau van 52 tot 69 dB(A)
- energielabel A

Download de brochure voor meer informatie.

ETNA

ETNA maakt kwaliteit betaalbaar, al meer dan 165 jaar

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen