pinterest
Limited Edition Falcon fornuis: een meesterwerk voor jouw droomkeuken!

Limited Edition Falcon fornuis: een meesterwerk voor jouw droomkeuken!

Wat een droom is deze keuken. Het kleurrijke inductiefornuis van Falcon is het perfecte middelpunt in deze stijlvolle houten leefkeuken, maar combineert ook gemakkelijk met andere kleuren en keukenstijlen. De Limited Edition van Falcon in de kleur Noorse Lei heeft een afwerking met sierlijke knoppen en elegant design en wordt daarom ook de ‘French Collection’ genoemd. Niet alleen een droomfornuis voor elke (hobby)kok, maar ook een statement in de keuken.

Ontdek de veelzijdigheid van de multifunctionele oven

Met maar liefst 7 verschillende functies heeft de multifunctionele oven van de Falcon Elise Luxe 110 enorm veel mogelijkheden. Van bakken tot braden en van grillen tot verwarmen, dit fornuis maakt elke culinaire uitdaging een feestje. Je kan gerust je creativiteit de vrije loop laten, terwijl je gerechten maakt met de precisie en efficiëntie van dit meesterwerk.

Kracht en comfort: de inductieplaat van de Falcon Elise

Het fornuis heeft een geavanceerde inductieplaat die is uitgerust met een powerboost functie, 3 automatische warmhoud standen en een handige bridgefunctie. De moderne technologie geeft je het gemak van snel koken en een nauwkeurige temperatuurregeling. Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of gewoon geniet van het bereiden van heerlijke maaltijden voor familie en vrienden, de culinaire mogelijkheden van dit fornuis zorgen voor nog meer plezier in de keuken.

De Limited Edition in Noorse Lei heeft door de antiek messing afwerking en glinsterende chroomaccenten een klassieke uitstraling, die de keuken omtovert in een stijlvolle ruimte. Ontdek meer over de mogelijkheden van Falcon fornuizen en vind de match voor jouw droomkeuken!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen