pinterest
Deze verborgen afzuigkap van Falmec verwijdert effectief kookgeuren

Deze verborgen afzuigkap van Falmec verwijdert effectief kookgeuren

De Virgola No-Drop Touch van Falmec is een afzuigkap die naadloos aansluit bij de strakke lijnen van je keuken, verrast in prestaties en de gebruiksvriendelijkheid naar een hoger niveau tilt. Met een design dat past binnen een wandkast, biedt de Virgola No-Drop Touch een stille, maar krachtige aanwezigheid. De inbouw afzuigkap is voorzien van de nieuwste technologie dat met gemak kookgeuren en -vocht aanpakt.

Eenvoudige touch bediening

Deze afzuigkap is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor hij aanpasbaar is aan iedere keukenconfiguratie, zonder in te leveren op stijl of functionaliteit. De kern van de Virgola is de 800 m^3/uur motor, een waarborg voor een geurloze keuken. Het garandeert dat geuren zich niet verspreiden naar andere ruimtes, zodat je huis altijd fris en uitnodigend blijft. De Virgola No-Drop Touch heeft een groter vizier met betere touch-bediening, zodat de keukenkastjes beter beschermd zijn en je makkelijker bij de bediening van de afzuigkap kunt zonder de deur te openen.

FotoDeze verborgen afzuigkap van Falmec verwijdert effectief kookgeuren

Geen kookvocht

No-Drop staat voor koken zonder condens! Het vernieuwde systeem voor het afvoeren van condenswater is nu aan de voorkant geplaatst, wat de installatie vereenvoudigt, zelfs als je een diepe spatwand hebt. Het anticondenssysteem zorgt er ook voor dat de keukenkast beschermd blijf tegen het kookvocht.

Aanpasbare verlichting

Verlichting is een ander aspect waarin de Virgola No-Drop Touch uitblinkt. Met instelbare intensiteit creëert je de perfecte ambiance voor iedere situatie. Tijdens het koken verlicht de afzuigkap het werkblad optimaal, wanneer er niet gekookt wordt zorgt de Virgola voor de gewenste sfeerverlichting.

FotoDeze verborgen afzuigkap van Falmec verwijdert effectief kookgeuren

Krachtige geurverwijdering

De Virgola No-Drop Touch van Falmec biedt krachtige geurverwijdering in een minimalistisch ontwerp. De ingebouwde motor elimineert kookluchtjes effectief en stil, terwijl het touch-paneel een intuïtieve en snelle bediening mogelijk maakt. De Virgola serie omvat meerdere uitvoeringen en modellen, waaronder ook de Virgola Touch (zonder No Drop). Dit maakt deze inbouw afzuigkap tot een praktische en betaalbare toevoeging aan de moderne keuken.

Over Falmec

Falmec afzuigkappen zijn ontworpen en gemaakt om aan de meest uiteenlopende smaken en behoeften te voldoen. Soorten installatie geschikt voor elke keuken, materialen en afwerkingen variërend in een zeer breed assortiment, technologische apparatuur om aan ieders behoeften te voldoen. En drie kenmerken die altijd met elkaar gemeen hebben: design, Italiaanse kwaliteit en innovatie.Bekijk alle modellen op de website van Falmec.

Informatie aanvragen bij Falmec

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen