pinterest

Enviroo

Duurzaam in keukens

MOOIE DUURZAME KEUKENS

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Het basismateriaal van een keuken bestaat uit houtvezel plaatmateriaal. Bij een Enviroo keuken is het gebruikte plaatmateriaal altijd voorzien van een PEFC- of FSC- keurmerk. Dit garandeert dat er geen oerbossen gekapt worden of er ontbossing plaatsvindt wegens houtkap. Het hout komt uit gebieden waar uitsluitend aan verantwoord bosbeheer wordt gedaan. Enviroo werkt uitsluitend met gerenommeerde apparatenmerken die investeren in duurzame productie, het terugdringen van verspillingen en hergebruik van materialen. Daarnaast lopen deze merken voorop Iook n innovaties op het gebied van energiebesparing in hun producten. Enviroo heeft samen met deze A-merken een duurzaam en energiebesparend programma aan apparatuur samengesteld voor elk budget zodat jij maximaal kunt besparen in jouw keuken.

Maak een afspraak met een specialist en bedenk samen jouw droomkeuken of download de gratis inspiratiefolder op www.enivrookeukens.nl.

BEZOEK ONZE DEALERS

Informatie aanvragen bij Enviroo

Download de brochure

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen