pinterest
Wastoren.nl

Wastoren.nl

Dé webshop voor een complete inrichting van jouw wasruimte, badkamer of bijkeuken.

Producten Verkooppunten Brochures Ga naar de website
\
Van functioneel naar fashionable met de zwarte wasmachine kast van Wastoren®

Van functioneel naar fashionable met de zwarte wasmachine kast van Wastoren®

Wastoren® biedt niet alleen praktische wasmachinekasten, maar ook een vleugje stijl voor jouw (bij)keuken. Met het elegante eiken zwart en stralend wit, kun je de perfecte combinatie vinden die past bij jouw interieur. 

Een stijlvolle toevoeging aan jouw (bij)keuken

De zwarte wasmachinekast van Wastoren® brengt niet alleen functionaliteit, maar ook stijl in jouw (bij)keuken. Met een prachtige zwarte eikenhouten uitstraling aan de buitenkant en een titaankleurige binnenkant, voegt deze kast een vleugje luxe toe aan elke ruimte. Of je nu de voorkeur geeft aan een robuuste stijl of een lichte en frisse uitstraling met wit, bij Wastoren® vind je de perfecte match.

De veelzijdigheid van zwart

Zwart is tijdloos en brengt altijd een gevoel van luxe met zich mee. De wasmachinekasten van Wastoren® bieden niet alleen functionaliteit, maar ook veelzijdigheid. Zwart kan prachtig contrasteren met een lichte, minimalistische (bij)keuken of juist harmonieus samengaan met donkere meubels en warme houttinten, wat een stijlvolle ruimte creëert.

Verhoogd gemak

De wasmachineverhoger in zwart tilt niet alleen je wasmachine naar een hoger niveau, maar biedt ook ergonomisch gemak. Met een hoogte van 60 cm vermijd je het ongemak van bukken, waardoor het in- en uitladen van wasgoed moeiteloos wordt. Het uittrekplateau zorgt voor extra handigheid en vermindert de fysieke belasting op je rug. En vergeet niet, je kunt ook een vriezer en koelkast in onze kasten plaatsen, waardoor jouw (bij)keuken nog veelzijdiger wordt! 

Veiligheid voorop in de (bij)keuken

De wasmachinekasten van Wastoren® zijn TÜV-gecertificeerd, wat staat voor de hoogste kwaliteitsnormen. De gepatenteerde kiepzekering voorkomt dat machines uit de kast kunnen vallen, terwijl het extra dikke en dubbelwandige plaatmateriaal stabiliteit biedt, geluid minimaliseert en een rustige (bij)keuken creëert.

Ontdek de stijlvolle mogelijkheden van de zwarte wasmachinekast van Wastoren® en transformeer jouw (bij)keuken in een oase van comfort en klasse.

Wil je jouw eigen wasmachine kast samenstellen? Neem dan eens een kijkje op www.wastoren.nl voor meer informatie!

Afbeelding

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen