pinterest
Ontdek de eenvoud van koken met de nieuwe Beko inbouwoven

Ontdek de eenvoud van koken met de nieuwe Beko inbouwoven

De nieuwe inbouwoven van Beko maakt het bereiden van heerlijke gerechten veilig en eenvoudig. Met 13 automatische programma's bereid je culinaire hoogstandjes in een handomdraai. Dankzij katalytische zelfreiniging is het schoonmaken een fluitje van een cent!

Efficiënter koken met AeroPerfect

De vernieuwde binnenkant van de multifunctionele oven BBCM17400B minimaliseert warmteverlies, versnelt het kookproces en zorgt voor een gelijkmatig resultaat. Met 3D hete lucht zijn gerechten tot 27 procent sneller klaar en garen ze tot 40 procent gelijkmatiger.

Gemak met automatische programma's

Met maar liefst 13 automatische programma's maakt de oven het dagelijks leven eenvoudiger. Bij twijfel over de juiste temperatuur voor een aardappelschotel kun je eenvoudig het handige touchscreen gebruiken om een automatisch programma in te schakelen, waardoor de oven zelf de optimale instellingen bepaalt. Met een maximale oventemperatuur van 280 graden Celsius kun je bovendien snel en eenvoudig zelfgemaakte plaatpizza's bakken. Voor liefhebbers van vlees biedt de oven de mogelijkheid om grote stukken vlees op een lage temperatuur en met behulp van de circulatiegrill langzaam te laten garen, voor een gelijkmatige en perfecte bereiding.

          Lees ook: Deze oven is ook de perfecte Airfryer

Helder zicht op je gerechten

Kijk je regelmatig in de oven om te zien of alles goed gaat met je gerechten? Dan doe je dat natuurlijk bij voorkeur zonder de deur open te doen, zodat er geen warmte verloren gaat. Dankzij halogeenverlichting houd je je gerechten in de gaten zonder de deur te openen, waardoor warmte behouden blijft. De duurzame deur kan tot 22,5 kg dragen, waardoor je gerechten veilig kunnen rusten.

FotoOntdek de eenvoud van koken met de nieuwe Beko inbouwoven

Haal je dat eindresultaat uit de oven, maar wil je het even laten rusten? Geen enkel probleem. De Beko inbouwoven heeft een deur die een gewicht aankan van maar liefst 22,5 kg. Dat is 20 procent meer dan een gewone ovendeur! Zo kun je jouw gloeiendhete schotel dus zonder problemen even laten rusten op de open ovendeur, voordat je deze verplaatst naar bijvoorbeeld het aanrecht of de eettafel.

Handige telescopische rekken en platen

Een ander voordeel zijn de telescopische rekken en platen. Ook deze zorgen ervoor dat je ovenschotels nóg makkelijker en veilig uit je oven haalt. Het runnersysteem zorgt ervoor dat platen en rekken horizontaal uit de oven kunnen worden getrokken, zonder te kantelen. Hierdoor voorkom je schuiven van gerechten en onhandig worstelen met zware ovenschalen. Handig wanneer je op het laatste moment nog even een extra laagje kaas of een ander ingrediënt wilt toevoegen. Maar het zorgt er ook voor dat je niet langer met je handen helemaal de oven in hoeft (waarmee je dus het risico op het branden van je handen voorkomt) én dat onhandig worstelen met zware ovenschalen tot het verleden behoort. Bekijk hier meer inbouwapparaten van Beko

FotoOntdek de eenvoud van koken met de nieuwe Beko inbouwoven

Wil je meer weten over deze oven en de andere apparatuur van Beko, vraag dan de brochure aan.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen