pinterest
Ontdek de innovatieve Pelgrim ovens met Airfry bakmand!

Ontdek de innovatieve Pelgrim ovens met Airfry bakmand!

Maak je keuken compleet met de nieuwe ovens van Pelgrim, uitgerust met de nieuwe Airfry bakmand, die niet alleen een moderne kookervaring biedt, maar waarmee je ook profiteert van de voordelen van Airfry-technologie – zonder Airfryer. Dat betekent gezondere maaltijden met minder olie en een snellere bereidingstijd!

De Pelgrim Mooi Samen 5-serie voegt een stijlvolle touch toe aan je keuken met zijn zwarte handgrepen, volledig zwarte glas en touch display. Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk - deze ovens zijn uitgerust met luxe bakfunctionaliteiten zoals AssistSteam voor perfect brood, een speciale Pizzastand en natuurlijk de Airfry-functie.

FotoOntdek de innovatieve Pelgrim ovens met Airfry bakmand!

Met de slim ontworpen Airfry bakmand circuleert de hete lucht gelijkmatig, waardoor je voedsel rondom perfect gaart. Hiermee maak je de knapperigste frietjes, snacks en groenten zonder dat je olie hoeft toe te voegen, wat niet alleen gezonder is, maar ook milieuvriendelijker. En je hoeft geen extra Airfry apparaat of frituurpan neer te zetten, wat vooral handig is als je minder ruimte hebt in de keuken.

Lees ook: Zo gaan we koken in 2024: royaal in luxe, zuinig met energie

FotoOntdek de innovatieve Pelgrim ovens met Airfry bakmand!

Pelgrim, met meer dan 100 jaar ervaring in elke keuken, begrijpt als geen ander dat het in de keuken draait om meer dan alleen koken. Het is de plek waar herinneringen worden gemaakt, waar gelach en gezelligheid samenkomen. Daarom streeft Pelgrim ernaar om het mooi én makkelijk te maken in jouw keuken, zodat je meer tijd hebt om te genieten van de momenten die er echt toe doen.

Vraag hier je gratis woon brochures aan!

Pelgrim

Pelgrim is thuis in elke keuken

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen