pinterest
Eten blijft langer vers in deze energiezuinige koelvriescombinatie

Eten blijft langer vers in deze energiezuinige koelvriescombinatie

Voor velen is het niet bepaald een feestje om boodschappen te doen, toch? Daarom is het heerlijk als je in één keer alles kunt inslaan wat je nodig hebt. Maar hoe houd je al die levensmiddelen zo lang mogelijk vers? Deze nieuwe koel-vriescombinatie is dé oplossing! De nieuwste technologie zorgt ervoor dat vitamines in groente en fruit optimaal worden behouden, en ook vlees, vis en zuivel blijven langer vers. Daarnaast is het een efficiënt, duurzaam en stil apparaat, zonder verspilling van energie! 

Het ruime koelgedeelte (inclusief koellades voor bijvoorbeeld groente en fruit) heeft een inhoud van maar liefst 210 liter. Het tweede deel is het vriesgedeelte met snelvriesfunctie, die bestaat uit lades en een ijsblokjesbakje en ruimte biedt voor 106 liter. Genoeg ruimte voor alle (week)boodschappen voor het hele gezin!

Houd je groente en fruit langer vers

Om je favoriete groente en fruit zo lang mogelijk fris en vol vitamines te houden heeft deze koel-vriescombinatie van Beko de innovatieve HarvestFresh-techniek. Deze slimme functie bootst een volledige dag-nachtcyclus na in je koelkast, waardoor je voedingsmiddelen langer vers blijven. Met de handige koelkastlade wordt het nog makkelijker om te genieten van heerlijke, voedzame maaltijden en kun je met een gerust hart een gezonde levensstijl naleven. Klinkt, goed toch? 

Energiezuinige én stille oplossing

Ben je ook helemaal klaar met het constante gezoem van je oude koelkast en het idee dat hij stiekem al je energie opslokt? Dan wordt het hoog tijd om te upgraden naar iets nieuws en efficiënters. Wat maakt deze koelkast zo bijzonder? Het geheim zit hem in de ProSmart-invertercompressor met innovatieve technologie die niet alleen sneller koelt, maar ook veel zuiniger én stiller werkt dan traditionele compressoren. Hierdoor produceert de B5RCNE366HXB1 niet meer dan 35 decibel aan geluid, waardoor je nauwelijks merkt dat hij er is.

Maar daar houdt het niet op. Deze koel-vriescombinatie is ook nog eens een meester in het omgaan met temperatuurschommelingen. Dankzij zijn slimme ontwerp past hij zich razendsnel aan, waardoor je voedsel langer vers blijft en je minder verspilt. En alsof dat nog niet genoeg is, is hij ook nog eens enorm energiezuinig, waardoor je niet alleen het milieu een handje helpt, maar ook je portemonnee.

Duurzaam gebruik van de beste aanbiedingen

Hoe vaak heb je tijdens het winkelen iets (te veel) gekocht vanwege een speciale aanbieding? We houden allemaal van goede deals en willen tegelijkertijd gezond eten. Een aanbieding is echter alleen waardevol als je de producten uiteindelijk ook daadwerkelijk gebruikt, zonder verspilling. Beko heeft een technologie ontwikkeld die inspiratie haalt uit de natuur zelf en voedsel langer vers houdt. De AeroFlow-technologie zorgt voor een zachte, gelijkmatige luchtverdeling voor blijvende versheid, sappigheid en behoud van vitaminen en mineralen. Zo kun je de beste aanbiedingen in huis halen zonder voedsel of belangrijke voedingsstoffen te verspillen.

FotoEten blijft langer vers in deze energiezuinige koelvriescombinatie

Twee deuren, naar wens aan te passen

Dankzij de twee afzonderlijke deuren, die tot 90 graden kunnen worden geopend, kun je eenvoudig alleen het koel- of vriesgedeelte van de Beko openen. Hierdoor komt er nooit onnodig warme lucht bij de producten die je vers en koel wilt houden. De keuze om de deuren naar links of rechts te laten openen, hangt af van de indeling van je keuken. Met de omkeerbare deuren kunnen de scharnieren zowel links als rechts worden geplaatst. Als je extra koel- en vriesruimte wilt creëren, kun je zelfs twee koel-vriescombinaties naast elkaar zetten en de deur van een van beide omdraaien om een ​​grote koel-vriescombinatie te vormen.

Met Beko keukenapparatuur bespaar je tijd en moeite, zodat je die tijd in jezelf en je gezin kunt steken. Download hier de brochures voor meer informatie

          Ook van Beko: Dit is het perfecte AirFryer alternatief! 

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen