UW keuken Logo

Wachtwoord vergeten?

Vul uw e-mail in om uw wachtwoord te resetten.
Annuleren

Wachtwoord vergeten?

Het kan iedereen overkomen: u probeert in te loggen op uw account en realiseert zich dat u uw wachtwoord bent vergeten. Geen zorgen, het is eenvoudig om uw wachtwoord te resetten en weer toegang te krijgen tot uw account. Volg onderstaande stappen om snel weer in te kunnen loggen:

Stappen om uw wachtwoord te resetten

Ga naar de inlogpagina:

Open de website en ga naar de inlogpagina. Klik op 'Wachtwoord vergeten?':

Onder het inlogveld ziet u een link met de tekst 'Wachtwoord vergeten?'. Klik op deze link. Voer uw e-mailadres in:

U wordt gevraagd om het e-mailadres in te voeren dat aan uw account is gekoppeld. Vul dit in en klik op 'Verzenden' of 'Versturen'. Controleer uw e-mail:

U ontvangt een e-mail met verdere instructies. Dit kan enkele minuten duren. Controleer ook uw spam- of junkmap als u de e-mail niet binnen enkele minuten ziet. Klik op de resetlink:

In de e-mail vindt u een link om uw wachtwoord te resetten. Klik op deze link om naar de pagina te gaan waar u een nieuw wachtwoord kunt instellen. Stel een nieuw wachtwoord in:

Voer een nieuw wachtwoord in en bevestig dit door het nogmaals in te voeren. Zorg ervoor dat u een sterk wachtwoord kiest dat moeilijk te raden is. Klik op 'Bevestigen' of 'Opslaan'. Log in met uw nieuwe wachtwoord:

U kunt nu terugkeren naar de inlogpagina en inloggen met uw nieuwe wachtwoord.

Tips voor een sterk wachtwoord

  • Gebruik een combinatie van letters, cijfers en speciale tekens.
  • Vermijd voor de hand liggende woorden en zinnen zoals 'wachtwoord123'.
  • Maak uw wachtwoord minimaal acht tekens lang.
  • Gebruik geen persoonlijke informatie zoals uw geboortedatum of naam.

Mocht u problemen ondervinden tijdens het resetproces of geen toegang hebben tot het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld, neem dan contact op met onze klantenservice voor verdere hulp. We staan klaar om u te assisteren bij het herstellen van uw accounttoegang.

Met deze stappen kunt u eenvoudig en veilig uw wachtwoord resetten en weer toegang krijgen tot uw account. Bedankt voor uw geduld en begrip!