Vacumeren met machine in je keukenblad

Niemand houdt van het verspillen van voedsel, maar ook bij ons belandt er wel eens eten in de bak omdat het over datum is. Wil jij ook voedselverspilling tegengaan? Als er één methode is waarbij voedsel langer goed blijft, dan is het wel vacumeren!

Voedsel 5 x langer vers

Natuurlijk bestaan ze al jaren; apparaten om voedsel vacuüm mee te bewaren. Professionele koks gebruiken ze graag en vaak. Logisch, want in vacuüm kan voedsel tot wel 5 keer langer bewaard worden. En je kunt er heerlijk vlees mee marineren. Maar laten we eerlijk zijn: niemand wil nóg een apparaat op zijn keukenblad. Gelukkig is er nu de Quva vacumeermachine, die wordt ingebouwd in het keukenblad.

Vooraf klaarmaken

Quva vacumeermachine in keukenblad #vacumeren #vacumeermachine #quva

Je maaltijden van tevoren klaarmaken is tijdbesparend én gaat voedselverspilling tegen. En het is ook nog veel leuker, want de vooraf klaargemaakte maaltijden moeten dagelijks alleen nog maar worden afgemaakt en opgewarmd. Zo hoef je aan het einde van een drukke dag nooit meer na te denken over wat je vandaag nou weer eens zal gaan koken. Om deze maaltijden vers te houden, gebruik je de speciale herbruikbare vershoudbakjes en -zakjes. 

Hoe werkt de Quva vacumeermachine?

De vacumeermachine van Dekker Zevenhuizen is helemaal geïntegreerd in het keukenblad en komt met een pop-up systeem omhoog. Je trekt de vacuümslang uit het apparaat en sluit deze aan op het bakje, zakje of de wijnstop. Het systeem heeft drie standen die met één druk op de knop zijn te activeren. De lichte stand voor delicaat voedsel in vershoudbakjes, de maximale stand voor vershoudzakjes en de ‘quick marinate mode’ om vlees in slechts enkele minuten te marineren.

 

Handige hulpjes

De ingebouwde vacumeermachine heeft een paar handige en onmisbare hulpjes voor elke thuiskok:

  • Marineren in 10 minuten. Met de speciaal ontworpen bakjes in combinatie met de ‘quick marinate mode’ breng je eten binnen tien minuten op smaak. Je marinade hoeft dus niet meer uren in de koelkast te staan.
  • Ingrediënten op smaak houden. Door het vacuüm verpakken van voedsel kan het veel langer bewaard worden.
  • Sous-vide koken als een echte chef. Deze vorm van ‘vacuümgaren’ zorgt ervoor dat alle natuurlijke smaken en sappen optimaal bewaard blijven tijdens de bereiding.
  • Wijn mooi op smaak houden. Met de speciale wijnstop houd je geopende flessen wijn dagenlang extra op smaak.

Installatie 

Quva vacumeermachine #vacumeren #keuken #vers #vacumeermachine #quva

Voor de Quva vacumeermachine heb je keuze uit twee mooie design: een elegante en tijdloze rvs afwerking of een moderne en stoere mat zwarte afwerking. Het vacumeerapparaat zelf verdwijnt volledig onder het keukenblad. Wat overblijft is een opstaand randje dat mooi verwerkt is in het aanrechtblad. Je kunt ook kiezen voor een vlakbouw installatie. Hierbij wordt het apparaat volledig verzonken in het blad geïnstalleerd. Een ontzettend praktisch apparaat, volledig geïntegreerd in jouw keukenontwerp. Deze keukenwinkels bij jou in de buurt bouwen het superstrak voor je in!

Lees hier meer tips tegen voedselverspilling

Dekker Zevenhuizen

Jouw keuken en badkamer

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen