pinterest
ETNA

ETNA

ETNA maakt kwaliteit betaalbaar, al meer dan 165 jaar

ETNA KEUKENAPPARATUUR: MAAKT KWALITEIT BETAALBAAR

ETNA zorgt ervoor dat kwaliteit en betaalbaarheid van keukenapparatuur perfect samengaan. Door de uitgebreide keuzemogelijkheden biedt ETNA altijd de juiste apparatuur. ETNA staat garant voor kwaliteit en jarenlang kookplezier!

ETNA heeft meer dan 165 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter, oer-Hollands merk met maar één doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik brengen van iedereen. Dat deden de befaamde ETNA-ijzergieters met dezelfde passie voor jouw ouders en grootouders als wij dat nu voor jou doen! Zo maken we waar wat we beloven: ETNA maakt kwaliteit betaalbaar.

Je ontvangt op al jouw ETNA-apparatuur 5 jaar garantie wanneer je jouw apparaat binnen 30 dagen na aankoop registreert via etna.nl/garantie.

ETNA KEUKENAPPARATUUR: MAAKT KWALITEIT BETAALBAAR

ETNA BRAND VIDEO 2023

Of het nu gaat om een Design Special inductiekookplaat, een slimline afzuigkap, een supermoderne of retro-look koelkast of toch die vaatwasser met top specificaties... Bij ETNA heb je mooie specificaties en nog mooiere designs en houden we de producten toch betaalbaar.

Informatie aanvragen bij ETNA

Download de brochure

ETNA Brochure downloaden
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen