pinterest
PlasmaMade

PlasmaMade

Absolute Science - PlasmaMade

ERVAAR SCHONE EN GEZONDE BINNENLUCHT

Na jaren van ontwikkeling is PlasmaMade in 2013 op de markt gekomen met een revolutionair recirculatie filter, welke speciaal gemaakt is voor de afzuigkappen in de keukenbranche. Deze E-Filters hebben, in tegenstelling tot bestaande recirculatiesystemen, een significant langere levensduur van gemiddeld 10 tot 15 jaar en filteren een scala aan luchtverontreinigingen. De Air Filters kunnen geïnstalleerd worden in bijna elke afzuigkap of kookplaat om ook uw huis te voorzien van schone lucht.


In tegenstelling tot reguliere plasmafilters bevat het PlasmaMade E-Filter een ESD-filter. Deze vangt verontreinigingen op en breekt deze met hoogspanning af. Het E-Filter reinigt de lucht van onder andere fijnstof, bacteriën, allergenen en fijnstof. In de loop van de jaren heeft PlasmaMade een groot assortiment aan luchtfilteroplossingen ontwikkeld en is er voor elke afzuigunit een filteroplossing. De filters worden jaarlijks getest door gevalideerde testorganisaties en worden onder ISO normering geproduceerd.


Vraag informatie aan en ontdek de verschillende filters. Vraag bij het kopen van uw nieuwe afzuigkap naar de mogelijkheden van het PlasmaMade filter

ERVAAR SCHONE EN GEZONDE BINNENLUCHT

PLASMAMADE E-FILTER GUC1214 ANIMATIE

De meeste keukens gebruiken afzuiging naar buiten of koolstoffilters voor het verwijderen van kooklucht. Dit zijn oplossingen die op lange termijn kostbaar en niet duurzaam zijn. Het PlasmaMade E-Filter biedt een oplossing voor deze problemen. Een standaard plasmafilter filtert primair de geuren die vrijkomen tijdens het koken. Een PlasmaMade E-Filter kan naast geuren, mede dankzij onze ESD-technologie, de lucht ook reinigen van onder andere micro-organismen, allergenen en fijnstof. Deze deeltjes kunnen van invloed zijn op uw gezondheid. Er is een PlasmaMade E-Filter beschikbaar voor bijna elk afzuigsysteem, ook voor down draft systemen in bijvoorbeeld keukeneilanden. 

Informatie aanvragen bij PlasmaMade

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen