Miele inbouwapparatuur Contourline 6000 serie

Miele inbouwapparatuur Contourline 6000 serie
Miele inbouwapparatuur Contourline 6000 serie

Een geheel nieuwe generatie inbouwapparatuur (6000-serie) van Miele – van ovens tot stoomovens en van koffieautomaten, magnetrons tot afzuigkappen.

De ContourLine design-lijn heeft een glazen front met geïntegreerde bedieningselementen nieuw en een groot aandeel roestvrij staal, bijvoorbeeld rondom de oven. De greep van de apparatuur lijkt hier een vast onderdeel van de rand rond de oven en strekt zich uit over de gehele breedte. ContourLine benadrukt de inbouwapparatuur zelf – zij vormt een statement binnen een modern tot traditioneel ingerichte keuken, waarbij door de vele details een gezellige, huiselijke atmosfeer wordt gecreëerd.

De ContourLine biedt een compleet programma aan keukenapparatuur, gebaseerd op fundamentele elementen in de vormgeving. Daartoe behoren het sensor-bedieningselement (MasterControl), waarin centrale bedieningstoetsen zoals Aan/uit en Reset zijn geïntegreerd, evenals de display midden op het glazen front. Samen vormen deze eigenschappen in de vormgeving van de apparatuur een tot nu toe unieke designhomogeniteit. Combinaties van de diverse apparatuur zowel in horizontale als ook in verticale richting gaan vloeiend in elkaar over. Zelfs modellen met draaiknoppen en modellen met touch-bediening kunnen zonder problemen met elkaar worden gecombineerd.

Naast de bekende Miele-kleuren en oppervlaktematerialen zoals roestvrij staal met CleanSteel en diepzwart worden nu ook de kleuren obsidiaanzwart en havannabruin aangeboden. Obsidiaanzwart is een glanzende diepzwarte kleur. Havannabruin is een moderne kleur, waarmee zowel in nieuwe keukens als ook bij vervanging van keukenapparatuur in een bestaande keuken fraaie kleurcombinaties mogelijk zijn.

Een nieuw bedieningsconcept is de M Touch-bediening. M Touch verwijst naar de TFT-Touch-display met zeer hoge resolutie (thin-film-transistor-display), zoals wij dit al kennen van smartphones en tablets. De gebruiker doorloopt het menu door met de punt van zijn vinger hierover te vegen of te scrollen. De diverse functies en keuzemogelijkheden worden duidelijk in het wit op een zwarte achtergrond aangeduid.

De ContourLine-apparatuur bestaat uit:

Stoomovens
Magnetrons
Ovens
Koffievolautomaten
Afzuigkappen
Koelkasten

De nieuwe generatie inbouwapparatuur van Miele wordt in Nederland medio juni 2013 op de markt gebracht.


Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Miele inbouwapparatuur Contourline 6000 serie.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.