Slim vormgegeven Liebherr BluPerformance koel/vriescombinatie

Slim vormgegeven Liebherr BluPerformance koel/vriescombinatie

Liebherr gooit hoge ogen met de nieuwe BluPerformance koel/vriescombinaties. De nieuwe reeks is slim vormgegeven en werkt  zeer zuinig (energieklasse A+++-20%). Officieel bestaat deze energieklasse nog niet, maar het geeft aan hoe zuinig de apparaten werkelijk werken. Negen Liebherr BluPerformance koel/vriescombinaties zijn onlangs onderscheiden door de Duitse vakjury van Plus X Award 2016/2017 als beste product. Deze felbegeerde prijs binnen de wereld van koel/vriesproducenten is gebaseerd op design, techniek, kwaliteit, energiebesparing en gebruiksgemak.

Veel opbergruimte

Liebherr Bluperfomance Smart koel-vriescombinatie met BioFresh

Naast de enrgiezuinige werking heeft deze koel/vriescombinaties enorm veel opbergruimte. Dit heeft Liebherr kunnen bewerkstelligen door de koeltechnologie onderin de apparaten smaller te maken en de wanden van de koelkasten dunner te maken. Dit levert maar liefst 25% meer opbergruimte op!

Liebherr Bluperfomance Smart koel-vriescombinatie met BioFresh

De koelkasten zijn voorzien van grote BioFreshladen. Deze beschikken over een bedieningspaneel voor het instellen van de luchtvochtigheid. De laden zijn volledig uitneembaar en zijn voorzien van een mechanisme waarbij de laden automatisch in- en uitschuiven. De LED-verlichting zorgt steeds voor de optimale verlichting.

Smart

Qua gebruiksgemak scoort deze reeks. De nieuwe premium koel/vriescombinaties zijn voorzien van een 7-inch tiptoetsscherm met hoge resolutie dat in de deur is aangebracht. Het dagelijkse gemak wordt versterkt door een reeks gebruiksvriendelijke keuzeprogramma’s.

Liebherr Bluperfomance Smart koel-vriescombinatie met tiptoetsscherm

Op het scherm kan je informatie, tips rond energiebesparing en bewaaradvies van je levensmiddelen opvragen. De Premium modellen hebben vijf verschillende programma's waaronder PARTY. In dit programma is ook de Bottle Timer beschikbaar waarmee je snel dranken in het vriesvak kunt koelen. Je geeft het aantal flessen en de inhoud per fles aan en de timer waarschuwt met een signaal wanneer deze zijn gekoeld.En met het optionele SmartDevice is het mogelijk om het apparaat moeiteloos via WLAN te integreren in Smart Homes, zodat ze van afstand via een smartphone of tablet bediend kunnen worden. Zo kan je bijvoorbeeld storingsmeldingen van de koelkast krijgen of van afstand de instellingen wijzigen. 

Strak design

Liebherr denkt ook bij deze reeks weer goed na over het design. De deurscharnier is volledig geïntegreerd zodat de strakke vormgeving niet onderbroken wordt.

Liebherr Bluperfomance Smart koel-vriescombinatie met BioFresh

Klik hier voor meer voorbeelden van energiezuinige koelkasten van Liebherr

Brochure over Slim vormgegeven Liebherr BluPerformance koel/vriescombinatie aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP