Nieuwe afzuigkap met ‘cabriotechniek’ van GUTMANN

MESA is een nieuw, innovatief afzuigsysteem van GUTMANN dat kookluchtjes zeer effectief vanaf drie zijden rondom de plaat afzuigt. De afzuigmodule bevindt zich, inclusief filters, onder de kookplaat. Door de gepatenteerde ‘cabriotechniek’ zijn zowel reiniging als onderhoud een fluitje van een cent. MESA is daarmee een nieuw topmodel van de ontwerpers van GUTMANN.

Het unieke van MESA is dat deze afzuiginstallatie geschikt is voor alle vlakke inbouwkookplaten van de gerenommeerde merken. Bij afwijkende modellen is bovendien maatwerk mogelijk. De klant geeft aan om welk merk en type kookplaat het gaat en GUTMANN zorgt voor een perfect passend, subliem functionerend en bijna onzichtbaar afzuigsysteem.

Gutmann - gesloten   Gutmann - open

Fluisterstil
MESA heeft een vetafscheidingsgraad van bijna honderd procent en is fluisterstil. Het is daarmee het ideale model voor iedere open- of leefkeuken. Het vetfilter wordt onder de kookplaat met magneetband op z’n plaats gehouden. De Mesa is eveneens verkrijgbaar in een recirculatie uitvoering. Het koolstoffilter dat wordt gebruikt bij dit moel is uitgerust met een actieve carbon honingraatstructuur. Het koolstoffilter is in de oven regenereerbaar en heeft een gebruiksduur van 5 jaar!.

MESA heeft elektrische rvs kleppen. Door middel van een infrarood afstandsbediening of een extern tiptoetspaneel kunnen deze rvs kleppen worden opengezet. De kleppen kunnen ook eenvoudig worden verwijderd, zodat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Door middel van de cabriotechniek kan de kookplaat helemaal omhoog worden geklapt voor het reinigen van de filters of ander onderhoud.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meer producten van Gutmann


Toon meer producten

Meld je aan voor de nieuwsbrief