Pelgrim Greenlife koelkastenserie

Energie-zuinig, minder voedselverspilling en goedkoper

Een koelkast kan heel lang meegaan maar wordt helaas ook steeds duurder in gebruik naarmate de tijd verstrijkt. We doen een hoop moeite om ons spaarzame voedsel niet te verspillen, om portiegroottes beter in te schatten en een keertje minder uit eten te gaan. De koelkast tijdig vervangen heeft ook een hoop voordelen. Bij zowel de aanschaf als het dagelijks gebruik kun je met het juiste apparaat een hoop besparen. Om bewust met keukenapparatuur om te gaan heeft Pelgrim de “Greenlife’ serie ontwikkeld. Door middel van de basparingscalculator op de website van Pelgrim kun je tot in detail uitrekenen wat je kunt besparen.

Tips om te besparen

Ondanks alle ‘besparingstips’ blijkt dat deze in de praktijk nog niet genoeg worden toegepast. Wij zetten daarom ze nog even op een rijtje

Tips om te besparen op de koelkast:
- Als je huidige koelkast al ouder is dan 8 jaar kan je er zeker vanuit gaan dat je kwalitatief een goede koelkast hebt. Toch kun je na deze tijd al 80 euro per jaar besparen.
- Je kunt groenten 3x langer bewaren als je ze in de Cool & Fresh lades van de Pelgrim Greenlife modellen bewaart. Het blijft dus ook 3x langer vers.
- Koop een koelkast die past bij je huishouden. Een grote familie koelkast zoals de Amerikaanse zijn natuurlijk hartstikke mooi maar voor zijn tweetjes bijvoorbeeld veel te groot waardoor je enorm veel geld en energie verspilt.
-Kies een koelkast die minimaal aan de A++ norm voldoet, zoals de Pelgrim GreenLife koelvriescombinatie die bij de Consumentenbond in april als ‘Best Getest’ uit de bus kwam.
- Zet de koelkast, evenals de TV en andere apparaten, bij voorkeur uit tijdens de vakantie

Best getest

Onlangs kreeg de Pelgrim PKS5178F/PO1 het predicaat ‘Best Getest’ in de categorie inbouw koelvriescombinaties in de Consumentengids van april 2013. Het grote koelvermogen en de zeer goede temperatuurstabiliteit van de vriezer waren de doorslaggevende prestaties van dit A++ Greenlife model.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meer producten van Pelgrim


Toon meer producten

Meld je aan voor de nieuwsbrief