De winnende wijnklimaatkast van Liebherr

Liebherr heeft met de onderscheidende design wijnklimaatkast WTes 5872 Vinidor prestigieuze prijzen in de wacht gesleept. In januari 2013 werd de WTes 5872 bekroond met de Interior Innovation Award 2013 in de productcategorie “Keuken en huishouden”. Op het gebied van innovatie, functionaliteit, bedieningsgemak en milieuvriendelijkheid is de WTes 5872 bekroond met de “Red Dot Design Award”. Liebherr ontving in 2012 al een “Plus X Award” voor beste wijnklimaatkast van 2012. De WTes 5872 onderscheidt zich van andere producten op het gebied van kwaliteit, design en bedieningscomfort.

 

Liebherr wijnklimaatkast

De WTes 5872 Vinidor is het topmodel uit de nieuwe serie wijnklimaatkasten van Liebherr. In deze edelstalen wijnklimaatkast met 3 apart regelbare temperatuurzones en actieve koolfilters kunnen verschillende wijnen worden bewaard. Ieder deel is apart en per graad nauwkeurig instelbaar tussen de +5°C en +20°C. Rode wijn, witte wijn, roséwijnen en champagne kunnen tegelijkertijd op de ideale drinktemperatuur worden bewaard.

WTes 5872 Vinidor wijnklimaatkast | Liebherr   WTes 5872 Vinidor wijnklimaatkast | Liebherr

Stabiele acaciahouten plateaus op telescooprails bieden een goed overzicht en een snelle toegang tot de maximaal 178 te plaatsen wijnflessen. Het in de deur geïntegreerde SoftSystem dempt de beweging bij het sluiten en zorgt dat de isolatieglasdeur met speciale UV-protectie niet ongewenst open blijft staan. Iedere wijnzone is voorzien van dimbare LED verlichting waarmee o.a. het presentatieplateau met maximaal 6 geopende flessen gelijkmatig wordt verlicht.

Brochure over De winnende wijnklimaatkast van Liebherr aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP