De nieuwe Poggenpohl keuken P`7350 design by Porsche

De nieuwe Poggenpohl keuken P`7350 design by Porsche

Poggenpohl en Porsche Design Studio staan al jarenlang synoniem voor een uniek design, functionele perfectie en innovatieve materialen. Samen ontwikkelden zij al de designkeuken P´7340; een unieke keuken die een mijlpaal in de geschiedenis van de inbouwkeuken was. En nu is er het nieuwe en buitengewone keukenconcept P'7350 Design by Porsche Design Studio. Deze exclusieve keuken is in het bezit van de grootste innovatieprijs van de werled "Plus X Award" met als extra kwaliteitsonderscheiding "Beste product van het jaar 2014". 

Poggenpohl Porsche keuken P'7350 Design by Porsche Design Studio

Keukenarchtectuur van Poggenpohl en Porsche

De bijzondere keukenarchitectuur van deze nieuwe designkeuken opent de horizontale lijnvoering van de klassieke keuken en interpreteert deze op geheel nieuwe wijze. Het front van de P'7350 loopt onder verstek samen met de kast, waardoor een zeer fijne, verticale lijn wordt gevormd. De versteksnede van de kast wordt bovendien bekleed met een aluminium profiel in rvs-decor. Daarnaast zijn de 'blades' een onmiskenbaar stijlmiddel van de keuken. Dit zijn massieve, verticale designlijsten van geborsteld aluminium in rvs-decor die de fijn gevormde frontoppervlakken onderbreken. Ze leggen een sterk accent op de verticale lijn en kunnen in alle functiegedeeltes van de keuken worden geplaatst. Als men met het contrast tussen de massieve blades en de fijne frontlijnen speelt, benut men de mogelijkheden van P`7350 ten volle.

Poggenpohl Porsche design keuken P'7350 Poggenpohl Porsche design keuken P'7350 zwart Poggenpohl design keuken by Porsche P'7350


Exclusief kleurenconcept

Binnen het exclusieve kleurenconcept van P´7350 biedt Poggenpohl drie neutrale, effen tinten in een mat en glanzend lakoppervlak en een elegant notenfineer in de kleur grijs. P´7350 maakt niet alleen als effen keukenarchitectuur indruk; als de kleuren onder elkaar worden gecombineerd of aangevuld met fronten in grijs notenhout dan ontstaat er een geheel nieuwe sfeer, die echter steeds het bijzondere karakter benadrukt.

Poggenpohl design keuken P'7350 by Porsche design studio

Poggenpohl designkeuken P'7350 by Porsche

Brochure over De nieuwe Poggenpohl keuken P`7350 design by Porsche aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP