Perfect koelen met de nieuwe apparaten van Liebherr

Perfect koelen met de nieuwe apparaten van Liebherr

Met de nieuwe koelapparaten van Liebherr blijven je zuivelproducten, groente, fruit, vlees en vis extra lang vers, is je wijn altijd perfect op temperatuur en geniet je van de ideale indeling van je koelkast. En dat allemaal prachtig 'verpakt' met verschillende, strakke fronten passend bij elke keuken.

De moderne koel-vriescombinaties en inbouwwijnkasten worden halverwege 2017 door Liebherr geïntroduceerd, maar de side-by-side SBSbs 8673 is nu al in de prijzen gevallen. Dat belooft wat en geeft ons een mooie reden om de nieuwe apparaten in de spotlights te zetten!

IJsblokjes en vers fruit, verpakt in exclusief BlackSteel

De nieuwe Liebherr side-by-side SBSbs 8673 is midden 2017 leverbaar, maar is nu al in de prijzen gevallen. En niet zomaar een prijs, want deze gewonnen iF Design Award is een kwaliteitslabel dat wordt toegekend aan producten die zich onderscheiden door middel van innovatieve ideeën en bijzondere ontwerpen.

Wat is er dan zo bijzonder aan deze prijswinnende side-by-side? We zetten het voor je op een rij...

De Liebherr SBSbs 8673 BLU Performance in energieklasse A+++ biedt maar liefst 629 liter inhoud en bestaat uit een koeler met 3 BioFresh 0°C laden en een NoFrost diepvrieskast met volautomatische IceMaker. Deze set is rondom uitgevoerd in exclusief BlackSteel met fingerprint protectie en aluminium hevelgrepen op de zelfsluitende deuren. Het NoFrost vriesdeel met vriesladen op rolwieltjes en met wateraansluiting voor de IceMaker hoeft u nooit te ontdooien. Ook handig zijn de volledig uittrekbare 0°C BioFresh-laden op rails voor het extra lang vers houden van vlees, vleeswaren, verse vis, zuivelproducten, groente en fruit.

De Liebherr SBSbs 8673 BLU Performance in energieklasse A+++ biedt maar liefst 629 liter inhoud en bestaat uit een koeler met 3 BioFresh 0°C laden en een NoFrost diepvrieskast met volautomatische IceMaker. Deze set is rondom uitgevoerd in exclusief BlackSteel met fingerprint protectie en aluminium hevelgrepen op de zelfsluitende deuren. Het NoFrost vriesdeel met vriesladen op rolwieltjes en met wateraansluiting voor de IceMaker hoeft u nooit te ontdooien.

Ook handig zijn de volledig uittrekbare 0°C BioFresh-laden op rails voor het extra lang vers houden van vlees, vleeswaren, verse vis, zuivelproducten, groente en fruit. LED verlichting is aanwezig in het vriesdeel en koeldeel, boven de Biofresh lades en tegen de achterwand. A 'dream come true' dus en zeker de moeite waard om tot halverwege 2017 op te wachten wanneer je hier de ruimte voor hebt!

BioFresh 0°C koeler met 4 apparaten

Ook te gek is de BioFresh 0°C koeler IB 1650. Een groot, geïntegreerd koel- en vriescentrum dat wordt samengesteld uit 4 apparaten met 5 verschillende temperaturen.

Met de komst van de BioFresh 0°C koeler IB 1650 van Liebherr kan er een groot geïntegreerd koel- en vriescentrum met 4 apparaten en 5 verschillende temperaturen worden samengesteld. Afgebeelde combinatie bestaat uit een 4 laden NoFrost vrieskast, een 151 liter koeler, een 81 liter 0-graden koeler en een inbouw wijnkast met 2 temperatuurzones, instelbaar tussen de +5°C en +20°C.

De afgebeelde combinatie bestaat uit een 4 laden NoFrost vrieskast, een 151 liter koeler, een 81 liter 0-graden koeler en een inbouw wijnkast met 2 temperatuurzones, instelbaar tussen de +5°C en +20°C. Dankzij licht verwarmde zijwanden is condensvorming tussen de apparaten uitgesloten.

Alle apparaten op deze foto in energieklasse A++

Koel witte wijn & frisdrank rechtop

Liebherr 178 cm hoge inbouwkoeler met 325 liter inhoud en uittrekbaar plateau met twee houders om 12 gezinsflessen rechtop te kunnen plaatsen. Een kratje bier koelen kan natuurlijk ook

De Liebherr IKF 3510 is een 178 cm hoge inbouwkoeler met 325 liter inhoud en uittrekbaar plateau met twee houders om 12 gezinsflessen rechtop te kunnen plaatsen. Een kratje bier koelen kan natuurlijk ook. Energieklasse A++, deur op deur montage, zelfsluitende deur.

Rode en witte wijn op ideale drinktemperatuur

En heb je meer ruimte om je favoriete wijn op de ideale drinktemperatuur te brengen? Dan is een wijnkast uit de nieuwe serie inbouwwijnkasten van Liebherr misschien wel wat voor jou...

Liebherr inbouwwijnkasten met TipOpen isolatieglas deur in wit of zwart, met rvs kader en aluminium greep
De inbouwapparaten hebben een TipOpen isolatieglas deur in wit of zwart, met rvs kader en aluminium greep (foto) of naar wens ook met keukenmeubel kader. Deze EWT modellen zijn uitgevoerd met houten draagplateaus op metalen telescooprails, dimbare LED verlichting en voorzien van twee apart regelbare temperatuurzone.

Meer mooie koel en vriesapparaten van Liebherr bekijken? Klik dan hier

Liebherr side-by-side koel-vriescombinatie SBSbs 8673 BLU Performance in Blacksteel. Prijswinnaar van de iF Design Awards 2016-2017

Brochure over Perfect koelen met de nieuwe apparaten van Liebherr aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP