pinterest
Wastoren.nl

Wastoren.nl

Dé webshop voor een complete inrichting van jouw wasruimte, badkamer of bijkeuken.

Producten Verkooppunten Brochures Ga naar de website
\
Dé perfecte waskast voor jouw wasmachine en droger

Dé perfecte waskast voor jouw wasmachine en droger

Ontdek de hoogwaardige waskasten van Wastoren®, een essentieel onderdeel voor elke goed georganiseerde wasruimte of (bij)keuken. Naast het bieden van een handige plek voor je wasmachine en droger, zorgen de waskasten van Wastoren® voor extra opbergruimte voor wasmiddelen, schoonmaakbenodigdheden en andere huishoudelijke artikelen. Ontdek de modulaire waskasten, ontworpen om aan de behoeften van elke ruimte te voldoen. Kies de basiskast die perfect past bij jouw behoeften en breid deze eenvoudig uit om je werk- en opslagruimte te vergroten.

Waarom kiezen voor een waskast van Wastoren®?

De waskasten van Wastoren® verbeteren jouw waservaring aanzienlijk. Met een hoogte van 60 centimeter tillen ze je wasmachine en droger naar een comfortabel niveau, waardoor bukken tijdens het wassen verleden tijd is. Dankzij het modulaire kastensysteem kun je de waskast naar wens aanpassen en extra opbergkasten toevoegen voor gemakkelijke toegang tot al je benodigdheden. Daarnaast helpt een waskast van Wastoren® bij het organiseren van je ruimte en vermindert het rommel.

Hoe kies je de juiste waskast?

Bij het kiezen van een waskast zijn verschillende factoren van belang. Meet zorgvuldig de beschikbare ruimte in je wasruimte of berging om ervoor te zorgen dat de kast perfect past. Denk ook aan de benodigde opbergruimte voor je wasmiddelen en andere huishoudelijke artikelen. Met behulp van de configurator kun je jouw waskast naar wens samenstellen. Het Wastoren® team staat klaar om je vrijblijvend persoonlijk advies te geven.

Afbeelding

Het optimaliseren van je wasmachinekast

Om je waservaring te verbeteren, heeft Wastoren® handige functies toegevoegd aan de waskasten. Denk aan een speciaal ontworpen korflade onder de wasmachine en/of droger voor het opbergen van wasmanden en wasproducten. Daarnaast beschikt de waskast over een uittrekplateau voor gemakkelijk in- en uitladen van de was, en als extra werkruimte voor het opvouwen van de was. Voeg onder- en bovenkasten toe voor een multifunctionele ruimte en creëer een praktische (bij)keukenopstelling.

100% veilige waskast: zorgeloos wassen

Veiligheid staat voorop bij Wastoren®. De wasmachine meubels zijn TÜV-gecertificeerd en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Met extra dik en dubbelwandig plaatmateriaal, en een kiepzekering blijven je apparaten stevig op hun plaats staan. Elke kast is uitgerust met een stevige metalen bodemplaat om waterlekkage te voorkomen. Met de wasmachine en droger kasten van Wastoren® combineer je veiligheid, functionaliteit en stijl.

Ontwerp nu jouw eigen waskast op www.wastoren.nl en geniet van een perfect georganiseerde wasruimte!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen