pinterest
Meer werkruimte in de keuken met ladekoelkasten

Meer werkruimte in de keuken met ladekoelkasten

Traditionele keukens met grote, staande koelkasten kunnen soms te veel ruimte innemen, waardoor je minder werkruimte hebt. Een oplossing die steeds populairder wordt, is de onderbouw ladekoelkast. Deze complementeert of vervangt de traditionele, losstaande koelkast. Doordat je de koelkastruimte onder het keukenblad verplaatst, krijg je veel meer ruimte om te werken.

In moderne woningen met open keukens wil je meestal geen grote, prominente koelkasten die het zicht belemmeren. Een ladekoelkast van Norcool past perfect in dit soort ontwerpen, omdat hij onder het keukenblad wordt geïnstalleerd. Zo blijft de openheid van de ruimte behouden, terwijl je toch genoeg koelruimte hebt voor al je benodigdheden.

FotoMeer werkruimte in de keuken met ladekoelkasten

Persoonlijke touch

De hoogwaardige en luxe ladekoelkasten van Norcool bieden flexibele opbergmogelijkheden die perfect passen bij jouw behoeften. Ze zijn verkrijgbaar met roestvrijstalen, mat zwarte of zelfs eigen frontpanelen, waardoor je ze volledig kunt afstemmen op het design van je keuken. Met twee grote laden en één kleine binnenlade heb je alle ruimte om je voedsel georganiseerd te houden. Groenten en fruit kunnen bijvoorbeeld in de bovenste lade worden bewaard, terwijl drankjes en zuivel in de onderste lade gaan.

Dankzij het strakke ontwerp en de mogelijkheid om het frontpaneel aan te passen aan je keukenkasten, passen deze ladekoelkasten perfect in een moderne, minimalistische keuken. Hierdoor creëer je niet alleen extra ruimte, maar behoud je ook een strak en stijlvol uiterlijk in je keuken.

FotoMeer werkruimte in de keuken met ladekoelkasten

Flexibele lade-indelingen

De ladekoelkasten zijn voorzien van verstelbare verdelers, handig flessenrek en een scheidingswand, waarmee je de indeling naar wens kunt aanpassen. Dit maakt het organiseren van je producten een stuk eenvoudiger en zorgt voor een overzichtelijke koelkast.

Uitgerust met verschillende nieuwe en verbeterde functies, waaronder LED-verlichting, verstelbare achterpoten, een digitale thermostaat voor nauwkeurige temperatuurregeling, een deuralarm en een geluidsreductie tot slechts 37 dB, zijn de ladekoelkasten een welkome toevoeging in iedere keuken!

Vraag hier je gratis woon brochures aan!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen