pinterest

i-luminate

YOUR SUPREME KITCHEN

YOUR SUPREME KITCHEN

Het luxe keukenmerk i-luminate doet letterlijk de ogen oplichten lifestyle- en designgerichte keukenliefhebbers. De hoogwaardige designkeukens hebben een fascinerend verlichtingsconcept met een geïntegreerde handgreepverlichting, waarmee unieke lichtsituaties worden gecreëerd. Of het nu fel licht is tijdens het samen koken of warme gezelligheid tijdens een romantisch diner - i-luminate zal je favoriete woonruimte, de keuken, verlichten op een manier die perfect bij je leven en je stijl past.

Perfect afgestemd op het verlichtingsconcept biedt i-luminate fantastische mogelijkheden voor keukeninrichting op maat. De keuken als spiegel van de eigen persoonlijkheid – de grote verscheidenheid aan kleuren, fronten en oppervlakken maken deze wens waar. De persoonlijke designervaring wordt compleet door de overduidelijke kwaliteit van het materiaal en de fabricage die veeleisende keukenkopers zal bekoren en de belofte van het "premium brand"-label waarmaakt.

MATCH YOUR UNIQUE STYLE WITH LIGHT

i-luminate® is voor mensen die er klaar voor zijn om anders naar design te kijken. Ontworpen met als doel elk moment van het leven mooier te maken.

Duidelijk, strak en uniek: i-luminate® laat de keuken steeds weer in een nieuw licht verschijnen. Het ene moment de optimaal verlichte werkplek, het andere moment de favoriete plek voor een warme, aangename sfeer.

Informatie aanvragen bij i-luminate

Download de brochure

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen