Consumentenbond prijst oven-heteluchtsysteem van Neff

Consumentenbond prijst oven-heteluchtsysteem van Neff

Gelijktijdig bakken, braden en koken op drie niveau's in de oven, zonder dat de smaken of geuren zich met elkaar vermengen; het kan met het unieke heteluchtsysteem CircoTherm van Neff. Al meer dan veertig jaar maken koks enthousiast gebruik van dit heteluchtsysteem. CircoTherm zorgt voor een gelijkmatige verdeling van hete lucht door de hele oven, waardoor je de oven kan gebruiken zonder smaak- of geuroverdracht. Een claim die de Consumentenbond intrigeerde en die ze vervolgens zelf getest hebben.

Tijdens de test in de Neff showroom in het inspiratiehuis 20│20 bereidde Neff kok Sander Pont onder het toeziend oog van de Consumentenbond drie door hen uitgezochte recepten: vanille-appelcakejes, knoflookbrood en een zalmschotel met mierikswortel en bieslook. Allemaal gerechten met een sterke smaak en geur. De Consumentenbond concludeerde dat de gerechten, die tegelijkertijd in de Neff-ovens met CircoTherm werden klaargemaakt, niet elkaars geur en smaak hadden overgenomen. Dat scheelt tijd en spaart energie uit.

Comfort door Techniek

Het belangrijkste kenmerk van het CircoTherm systeem is de unieke turbine die de lucht niet alleen in beweging brengt (zoals bij conventionele ovens met een ventilator), maar ook in gecontroleerde luchtstromen de ovenruimte inblaast en zorgt voor een snelle en gelijkmatige circulatie in de hele oven. Elk niveau heeft een eigen luchtstroom die het gerecht als het ware omwikkelt en voorkomt dat smaken en geuren zich met elkaar vermengen. Een bijkomend voordeel is dat gerechten sappig blijven, omdat de korst snel dichtschroeit. Daarnaast zorgt de technologie voor minder warmteverlies bij een open ovendeur en blijft de oven schoner, omdat gerechten minder spetteren.  Alle bakovens van Neff zijn uitgerust met het CircoTherm systeem.

Brochure over Consumentenbond prijst oven-heteluchtsysteem van Neff aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP