Ongeëvenaard qua design en techniek: nieuwe side-by-side koelkasten van Siemens

Glas komt, roestvrij staal blijft. Bovendien zijn de koelkasten van morgen uitgerust met een modern lichtontwerp. Met liftsysteem voor de variabele binneninrichting speelt comfort nu een nog grotere rol. En mede dankzij innovatieve techniek is ook de energiezuinigheid weer verbeterd. Zelfs reuzen als de tweedeurs apparaten van Siemens verbruiken met A+ opvallend weinig energie.

De koelkast krijgt steeds meer de functie van design- en statusobject. Om de rechtlijnige, puristische vormgeving van greeploze keukens eer aan te doen hebben de ontwerpers het front nu ook nog in hoogwaardig glas uitgevoerd. De gladde hoogglansdeuren in de kleuren zwart en wit met opgezette handgrepen hebben een koele en elegante uitstraling. De glanzende, zilverkleurige zijwanden kenmerken zich door een voorname ingetogenheid. De nieuwe  apparaten zijn eveneens verkrijgbaar in roestvrij staal – nog steeds een belangrijk thema in designkeukens.

Verheffend
Van binnen zijn de nieuwe side-by-side design-apparaten al net zo fraai. Innovatieve verlichting laat het interieur optimaal tot zijn recht komen – schaduw- en onderhoudsvrij. De binneninrichting is weldoordacht, met uitneembare plateaus, een extra flessenrek en tal van volledig uittrekbare laden. De nieuwe easy-Lift plateaus van veiligheidsglas en easy-Lift deurvakken zijn verrassend eenvoudig in hoogte verstelbaar. Zelfs wanneer ze volledig beladen zijn, kunnen de plateaus en vakken met één hand omhoog of omlaag worden geschoven. De diepvriesruimte is uitgerust met goed toegankelijke en uittrekbare plateaus, met daaronder een BigBox voor bijvoorbeeld (ijs)taart of een kalkoen.

Hygiëne is zilver, stroom besparen is goud.
Met innovatieve techniek stelen de nieuwe koelkasten ook in technisch opzicht de show. Twee apart regelbare koelcircuits maken het koel- en vriesgedeelte onafhankelijk van elkaar. De antiBacteria-laag met natuurlijk zilver op de binnenwanden garandeert optimale hygiëne. De vakantie- en spaarstand komt ook van pas om stroom te besparen, evenals de noFrost-techniek, die de Siemensbelofte ‘nooit meer ontdooien’ waarmaakt.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief