pinterest
Gaggenau verbindt naam aan prestigieuze prijs Sergio Herman

Gaggenau verbindt naam aan prestigieuze prijs Sergio Herman

Gaggenau verbindt naam aan prestigieuze prijs Sergio Herman wint GaultMillau Award ‘Beste Chef 2010’ De Nederlandse editie van de internationale restaurant- en hotelgids GaultMillau, reikt ieder jaar prestigieuze Awards uit. GaultMillau Nederland heeft Sergio Herman voor het 4e opeenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘Beste Chef 2010’. Gaggenau, de fabrikant van semiprofessionele design inbouw keukenapparatuur, heeft dit jaar voor het eerst haar naam verbonden aan deze felbegeerde GaultMillau Award. Oud Sluis is het enige restaurant ter wereld met de maximale quotatie van 20 punten. In de geschiedenis van GaultMillau is dit slechts één keer eerder, in Frankrijk, voorgekomen. Voor Sergio Herman staan inspiratie, creativiteit en innovativiteit voorop. Kernwoorden die perfect bij Gaggenau passen.

Brandmanager Martijn van Leeuwen: “Gaggenau heeft de top bereikt op het gebied van keukenapparatuur voor de thuiskeuken. Sergio Herman heeft als chefkok de absolute top bereikt in de professionele keuken. Een kok van dat niveau moet zichzelf steeds weer opnieuw uitvinden, nieuwe smaken en technieken bedenken. Wij hebben daar ontzettend veel respect voor en feliciteren Sergio van harte met deze welverdiende Award.”

Over Gaggenau
Gaggenau ontwikkelt semiprofessionele inbouw keukenapparatuur, waarbij ontwerp en materiaalgebruik kenmerkend zijn. Het merk is ontstaan uit de in 1681 opgerichte hamer- en nagelfabriek, Gaggenau Eisenwerke en wordt tegenwoordig in meer dan 50 landen succesvol verkocht. Gaggenau won met meerdere ontwerpen diverse prestigieuze designprijzen, waaronder Goo Design, IF Design en RED Dot Design. De eerste 90 cm inbouwoven van de hand van Gaggenau staat tentoongesteld in het Museum of Modern Art in New York.

Gaggenau

The difference is Gaggenau

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen