pinterest
Quooker

Quooker

De kraan die alles kan | warm, koud, 100°C kokend, gekoeld en bruisend water.

QUOOKER | 100°C KOKEND, GEKOELD EN BRUISEND WATER

Het verhaal van Quooker is begonnen in 1970. De Rotterdamse Henri Peteri werkte bij Unilever toen hij een ingeving kreeg die zijn leven voorgoed zou veranderen. Het was tijdens een presentatie over instant soep. 'En daar moet water bij dat vijf minuten op het vuur moet staan?' dacht Peteri, 'Wat een waanzin! Waarom komt er in onze huizen geen gekookt water uit de mengkraan?!'. Eenmaal thuis dook Peteri de kelder in om een prototype te ontwikkelen van de eerste kokendwaterkraan ter wereld. In 1992 werd de eerste Quooker (quick cooker) geïntroduceerd in Nederland.

Een Quooker-systeem bestaat uit een kraan op het aanrecht en tenminste één reservoir voor direct kokend water op het aanrecht. Het reservoir is zo goed geïsoleerd dat de warmte nergens naartoe kan. Hierdoor is er maar heel weinig energie (10W per dag) nodig om het water op een constante temperatuur van 108°C te houden.

Binnen de collectie kun je kiezen uit meerdere modellen en finishes: zo is er altijd een kraan die bij je past. De Flex en Fusion leveren koud, warm en direct kokend water op de momenten dat jij dat nodig hebt. Daarbij heeft de Quooker Flex een flexibele uittrekslang voor warm en koud water, waarmee je heel handig de spoelbak kunt schoonspoelen.

Wil je ook gekoeld en bruisend water? Combineer jouw Quooker-systeem dan met een CUBE. Zo haal je alles uit één kraan: koud, warm, 100°C kokend, gekoeld en bruisend water.

QUOOKER | 100°C KOKEND, GEKOELD EN BRUISEND WATER

DE KRAAN DIE ALLES KAN

Als je alle voordelen van een Quooker-kraan op een rijtje zet is de keuze snel gemaakt. Geef jouw keuken een duurzame upgrade en vervang je huidige kraan door een kokendwaterkraan van Quooker.

Je investeert in gemak: je hoeft nooit meer te wachten tot het water kookt. Je bespaart water en energie, maar vooral veel tijd. Een Quooker-systeem is een veilige keuze in de keuken dankzij de kind veilige bedieningsknop, de niet-massieve kokendwaterstraal en de stabiliteit op het aanrecht.

Informatie aanvragen bij Quooker

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen