Vaatwasser iQ700 met Zeolith I Siemens

Vaatwasser iQ700 van Siemens is de eerste met wifi bedienbare vaatwasser, heeft een stijlvolle look en is zeer gebruiksvriendelijk. Het apparaat met energie-klasse A+++ kan via wifi met een smartphone of tablet verbonden en bediend worden en biedt een beter inzicht in alle programma's en toepassingen van de vaatwasser. De iQ700 is eenvoudig in gebruik, heeft een volledig overzicht van alle functies en biedt inzicht in het energie- en waterverbruik. 

Gemengde ladingen met glazen in de bovenste korf en borden en pannen in de onderste korf kunnen vanaf nu gewassen worden met de nieuwe, extra optie intensiveZone. Met het varioSpeed Plus programma kan het programma tot wel 66 procent worden ingekort. Doordat de vaatwasser op een smartphone of tablet met een app kan worden bediend, wordt de gebruiker geholpen om het juiste programma te kiezen. Met uw smartphone of tablet geeft u als gebruiker aan wat de inhoud van de machine is, waarna de app aangeeft wat het juiste spoelprogramma is en welke aanvullende opties nuttig zijn. Met één druk op de ‘ok’-knop, start u de vaatwasser vanuit de app. 

Helder inzicht in verbruik en proces

De bediening is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Tips in de vorm van tekst, afbeeldingen, video’s en grafische weergaven geven u als gebruiker helder inzicht in het water- en stroomverbruik. Bij volledig geïntegreerde installatie ontvangt u een push-bericht op het moment dat het programma klaar is en tijdens het programma is één blik op de app genoeg om te zien welk programmaonderdeel bezig is en hoe lang dit gaat duren.

De interface op het apparaat is vernieuwd. Programma's worden nu geselecteerd op de bovenrand van de deur, zoals al het geval was bij de volledig geïntegreerde modellen. Alle programma's en aanvullende opties kunnen direct geactiveerd worden met behulp van een nieuwe aanraakstrip gemaakt van glas. Hiermee wordt het lineaire design van het, in twee zones verdeelde, paneel van de iQ700 nog meer benadrukt. De voorzijde van het apparaat wordt gekenmerkt door strakke, minimalistische lijnen. Deze worden slechts onderbroken door een TFT-scherm, waarop helder de status van elk programma wordt weergegeven.

Andere aanvullende opties zijn onder andere glansDroog voor schone glazen die niet meer hoeven te worden afgedroogd en HygienePlus waarmee bacteriën uit o.a. babyflesjes grondig worden verwijderd. Daarnaast is het met de varioFlex Pro-korven mogelijk de bovenkorf in hoogte te verstellen met rackMatic (drie standen) en de bordenhouders neer te klappen.

 

 

INFORMATIE AANVRAGEN

Siemens -
Siemens

Siemens

Taurusavenue 36-1
2132 LS HOOFDDORP
T: 088-4244020

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen