Liebherr wint goud met koelen en vriezen

Liebherr wint goud met koelen en vriezen

Wanneer je aan een nieuwe koelkast denkt, ben je vast niet alleen op zoek naar een blikvanger voor de keuken. Het liefst heb je een koelkast die optimaal koelt, zodat voedsel langer vers blijft en zijn vitaminen en smaak ook langer behoudt. Bovendien is de koelkast  één van de grootste energieverbruikers in huis, omdat deze altijd aan staat. Je zoekt dus ook een energiezuinige koelkast.

Liebherr het "gouden lievelingsmerk"

De koelkasten van Liebherr worden ondersteund door talrijke innovaties (BioFresh, NoFrost, IceMaker, SuperFrost, SuperCool) en daarom mag je verwachten dat ze optimaal koelen. Dat is dan ook vast de reden dat 3 modellen van Liebherr (WTes 5872 ICBP 3256, IKBP 3554) door productgebruikers in 2014 zijn gekozen tot „gouden lievelingsmerk“. Deze onderscheiding ontvangen uitsluitend merken en producenten, die in de jaren 2012 tot 2014 minimaal 3 x de titel „keukeninnovatie van het jaar“ hebben gekregen.
De prijs, gebaseerd op het kwaliteitsbewustzijn van de gebruikers gecombineerd met toonaangevende productvernieuwing, is de hoogst haalbare onderscheiding binnen de consumentenprijzen voor groot huishoudelijke apparaten. Het gouden label bevestigt de grote gebruiksvriendelijkheid en een dynamische merkstrategie. Klik op de foto's voor meer informatie over deze innovatieve "prijswinnaars"

 Liebherr inbouw koel-vrieskast ICBP3256
Koel/vries combinatie ICBP 3256 met NoFrost en BioFresh

Liebherr inbouw koelkast IKBP 3554
Inbouw koelkast IKBP 3554 met BioFresh

   

Liebherr wijnklimaatkast WTES 5872
Wijnklimaatkast WTES 5872


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP