Slim, geavanceerd & hot: NEFF presenteert FlameSelect gaskookplaten

Slim, geavanceerd & hot: NEFF presenteert FlameSelect gaskookplaten

De nieuwe, schitterende serie gaskookplaten van Neff is speciaal ontwikkeld voor koks die een persoonlijke benadering belangrijk vinden. Dat past weer helemaal bij de range producten van de toonaangevende fabrikant van huishoudelijke apparatuur, die bekend staat om zijn passie voor koken en intuïtieve keukenapparatuur.

Perfect koken met de 9 niveaus van FlameSelect®

Door middel van FlameSelect® is de gastoevoer van deze nieuwe serie kookplaten op een intelligente manier te reguleren, waardoor de intensiteit van de gasvlam heel nauwkeurig in te stellen is. Op deze manier past de warmte zich aan het gerecht aan, en niet andersom. Of het nu gaat om biefstuk, pasta of stoofvlees, de gaskookplaat kan heel eenvoudig en precies worden ingesteld – net als bij een elektrische kookplaat. Selecteer een van de negen niveaus en de vlam wordt direct groter of kleiner, afhankelijk van het benodigde kookvermogen. Wat er ook op het menu staat, het resultaat is fantastisch.

Perfect kkoken met de nieuwe gaskookplaten met de 9 niveau's van Flameselect van Neff

Het kookvermogen wordt heel duidelijk weergegeven op de handige display. Deze digitale 7-segmentendisplay met restwarmte-indicator laat het vermogen van iedere zone zien. En als het fornuis uitgeschakeld is, geeft hij de restwarmte weer. Een 'H' geeft aan dat de kookzone nog steeds heet is, en 'h' betekent dat de zone bijna is afgekoeld.

Nieuwe gaskookplaat met wokbrander van Neff

De Dual Wok-technologie van NEFF maakt gebruik van twee afzonderlijke ringbranders die het mogelijk maken om de temperatuur heel nauwkeurig in te stellen. De hoogefficiënte brander verbruikt minder gas dan conventionele gaskookplaten en bespaart energie zonder dat dit gevolgen heeft voor het resultaat. Flexibel koken dus!

Stijlvol ontwerp met een persoonlijke benadering

Nieuwe gaskookplaat van Neff

NEFF weet als geen ander dat iedere kookliefhebber uniek is en daarom is deze serie moderne gaskookplaten verkrijgbaar in drie verschillende ontwerpen. De Medium Steel-kookplaten zijn bedekt met roestvrij staal voor een ultramoderne uitstraling, de kookplaten met Medium Tempered Glass passen perfect bij keukens met een eigentijds ontwerp en de Premium Ceramic Glass-kookplaten geven ieder werkblad een strak en modern uiterlijk. De nieuwe ontwerpen van NEFF maken van koken een belevenis!

Wil je de (nieuwe) keukenapparatuur van Neff eerst proberen? Bezoek dan eens inspiratiehuis 2020 in Hoofddorp. Lees hier meer...

Brochure over Slim, geavanceerd & hot: NEFF presenteert FlameSelect gaskookplaten aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP