pinterest
Wastoren.nl

Wastoren.nl

Dé webshop voor een complete inrichting van jouw wasruimte, badkamer of bijkeuken.

Producten Verkooppunten Brochures Ga naar de website
\
Transformeer je bijkeuken met een kastenwand van Wastoren®

Transformeer je bijkeuken met een kastenwand van Wastoren®

Ben je op zoek naar een slimme oplossing voor je wasruimte? Ontdek de ultieme wasmachine kastenwand, waarmee je elke ruimte transformeert tot een georganiseerde en stijlvolle plek. Geen gedoe meer met rondslingerende wasmiddelen of zoekgeraakte sokken; met de kastenwand van Wastoren® creëer je een functionele en opgeruimde wasruimte waar je trots op kunt zijn.

Veelzijdige kastenwand voor elke ruimte

Met Wastoren® kun je moeiteloos een volledige kastenwand samenstellen, aangepast aan jouw behoeften en beschikbare ruimte. Voeg bovenkasten, hoge opbergkasten of een inzetstuk voor de wasmand toe en creëer de perfecte opbergoplossing voor je wasruimte.

Kastenwand in de bijkeuken

Wil je een kastenwand in de bijkeuken? Met Wastoren® tover je jouw bijkeuken om tot een multifunctionele ruimte waar je niet alleen kunt wassen, maar ook al je spullen handig kunt opbergen. Plaats een praktisch keukenblad op onze onderkasten en creëer een handige werkplek voor het vouwen van de was of het organiseren van je voorraad.

Optimaal genieten van je wasmachine kastenwand

Bij Wastoren® streven we ernaar om jouw ervaring met onze kasten zo optimaal mogelijk te maken. Daarom bieden we persoonlijk advies en zorgen we voor 100% veilige en geluidsabsorberende kasten. Met Wastoren® ben je verzekerd van een optimale ervaring en een perfect georganiseerde ruimte!

Wil je een wasmachine kast ontwerpen die perfect past bij jouw wasruimte? Dat kan met behulp van de configurator op www.wastoren.nl.

Afbeelding

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen