pinterest
Special Edition Retro koelkast met vriesvak | RBT1154GRO | ETNA

Special Edition Retro koelkast met vriesvak | RBT1154GRO | ETNA

ETNA vertaalde het iconische design van het Volkswagen Bulli T1 busje naar een coole retro koelkast met vriesvak. De RBT1154GRO is uitgevoerd in mat groen; een editie die het hart van vele fans sneller zal doen kloppen. De ronde vormen, chromen details en het sprekende logo zijn in nauwe samenwerking met Volkswagen ontworpen. De duurzame ETNA koelkast staat voor avontuur en reizen, maar ook voor thuiskomen en bewust genieten. 

De matgroen met roomwit gekleurde vrijstaande koelkast heeft een Inverter Compressor, waardoor de koelkast extra efficiënt, energiezuinig en super stil is. Met een geluidsniveau van slechts 38dB plaats je dit retro model perfect in een open ruimte.

Groenten en fruit blijven extra lang crispy in de Crispzone lade met speciale vochtigheidsregeling. De Freshzone lade heeft een ideale temperatuur voor vlees en vis. De speciale DynamicAir ventilatietechniek zorgt voor een stabiele temperatuur in de koelkast, waardoor het eten in de gehele koelkast langer houdbaar blijft. De heldere led-verlichting zorgt ervoor dat alles in de koelkast goed verlicht is zodat er geen 'vergeten' groenten achter blijven. 

Het LowFrost vriesvak beperkt ijs- en rijpvorming wat twee voordelen heeft: allereest bespaart het energie omdat de vriezer minder hard hoeft te werken, ten tweede hoef je de vriezer nauwelijk te ontdooien. Stel de FastFreeze functie in als je vers eten in de vriezer zet: zo vriest het extra snel in, waardoor voedingsstoffen beter behouden blijven. 

ETNA

ETNA maakt kwaliteit betaalbaar, al meer dan 165 jaar

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen