pinterest
Retro koel/vriescombinatie groen KVV793 | ETNA

Retro koel/vriescombinatie groen KVV793 | ETNA

Geïnspireerd door het tijdloze design uit de jaren ’60 en de woontrends van nu heeft ETNA deze Retro koel/vriescombinatie KVV793 toegevoegd aan haar collectie retro koel/vriescombinaties.

Een echte blikvanger voor de keuken die, met zijn ontwerp en chromen details, designliefhebbers aan zal spreken. De ETNA KVV793GRO is een hippe koel/vriescombinatie van 194 cm hoog in de kleur groen.

Dankzij de toepassing van de nieuwste koeltechnieken past de KVV793GRO perfect bij een duurzame en bewuste levensstijl. Zo blijven groenten en fruit extra lang crispy in de CrispZone lade met speciale luchtvochtigheidsregeling.

De Convert FreshZone lade heeft de ideale temperatuur voor vlees en vis maar is ook in te stellen voor het bewaren van groenten en fruit. Je kunt er ook zeker van zijn dat de temperatuur overal stabiel is dankzij de speciale MultiFlow 360° ventilatietechniek, waardoor eten langer houdbaar blijft.

Op de LED indicatiemeter binnenin kun je de temperatuur instellen en aflezen. Ook bedien je hier de andere functies van de koelkast zoals FastFreeze en de ECO modus. Het koelgedeelte van de KVV793GRO heeft een inhoud van 204 liter en is voorzien van glazen legplateaus met lekrand. Dankzij de duurzame LED verlichting heb je goed zicht op alle schappen.

De ruime vriezer, met een inhoud van 96 liter, heeft drie transparante lades. Gelukkig hoef je de vriezer nooit te ontdooien dankzij No-Frost Plus die tevens condensvorming in het koelgedeelte tegengaat.

De trendy, groene, koel/vriescombinatie is stiller en energiezuiniger door de Inverter Compressor die ook temperatuurschommelingen vermindert. Kortom; design, duurzaamheid en gebruiksgemak stonden voorop bij de ontwikkeling van deze Retro collectie van ETNA.

Download de brochure voor meer informatie.

ETNA

ETNA maakt kwaliteit betaalbaar, al meer dan 165 jaar

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen