pinterest
No-Frost Koel/vriescombinatie KCV186NRVS | ETNA

NO-FROST KOEL/VRIESCOMBINATIE KCV186NRVS | ETNA

No-Frost Koel/vriescombinatie KCV186NRVS | ETNA

Deze koel-vriescombinatie, model KCV186NRVS van ETNA, is de blikvanger van iedere keuken. Deze vrijstaande design koel-vriescombinatie is niet alleen stijlvol uitgevoerd in RVS (ook in het zwart), hij is gemakkelijk in gebruik.

Op het LED display zijn de temperaturen in het koel- en vriesgedeelte af te lezen en, apart van elkaar, in te stellen net als de andere functies van de koelkast. Zo heeft de vriezer een FastFreeze functie, waarmee eten supersnel wordt ingevroren. Dit zorgt ervoor dat producten zo snel mogelijk op de juiste temperatuur komen en hierdoor de voedingsstoffen beter behouden blijven.

Het koelgedeelte heeft een CrispZone lade met speciale luchtvochtigheidsregeling zodat groenten en fruit langer vers blijven. De Convert FreshZone is met de instelbare temperatuur ideaal voor het bewaren van vlees en vis of instelbaar voor groente.

Dankzij de heldere LED verlichting zijn alle schappen en lades bovendien goed verlicht. MultiFlow 360° luchtcirculatie zorgt voor een gelijkmatige koeling en temperatuur in het koelgedeelte. Zo heb je altijd het perfecte klimaat voor het zo lang mogelijk vers houden van je producten.

Dankzij No-Frost Plus hoef je de ruime ETNA vriezer nooit meer te ontdooien en wordt condensvorming in het koelgedeelte tegengegaan.

Download de brochure voor meer informatie.

ETNA

ETNA maakt kwaliteit betaalbaar, al meer dan 165 jaar

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen