pinterest
Retro koelkast met vriesvak KVV7154BEI | ETNA

Retro koelkast met vriesvak KVV7154BEI | ETNA

Deze ETNA KVV7154BEI koelkast met vriesvak is uitgerust met verschillende specificaties zoals een CrispZone lade, dit houdt je groente en fruit langer vers, en Low-Frost waardoor de koelkast minder vaak ontdooid hoeft te worden.

Gebruiksgemak en energiezuinigheid hebben voorop gestaan bij de ontwikkeling van deze lijn. Het resultaat? Energielabel D. Dat maakt ‘em niet alleen leuk van buiten, maar ook van binnen

Van een koelkast mag je verwachten dat je eten zo lang mogelijk vers blijft. DynamicAir met dynamische koeling zorgt voor een stabiele temperatuur in heel de koelkast om je eten nog langer vers te houden. Voor je groente en fruit beschikt de koelkast over een grote CrispZone lade.

De speciale FreshZone lade is de koelste zone van de koelkast en is ideaal voor vlees en vis en zelfs voor fruit en groente. Het eten in deze lade blijft langer vers en behoudt zijn geur, kleur en smaak.

Het compacte 4-sterren vriesvak heeft een inhoud van 22 liter en beschikt over Low-Frost waardoor de ijs- en rijpvorming vermindert en je minder vaak hoeft te ontdooien.

Download de brochure voor meer informatie.

ETNA

ETNA maakt kwaliteit betaalbaar, al meer dan 165 jaar

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen