pinterest
Amerikaanse koelkast met water en ijsdispenser AKV778iRVS | ETNA

AMERIKAANSE KOELKAST MET WATER EN IJSDISPENSER AKV778IRVS | ETNA

Amerikaanse koelkast met water en ijsdispenser AKV778iRVS | ETNA

Deze Amerikaanse koelkast, model AKV778IRVS, van ETNA maakt je keukendroom waar en past perfect in de keuken van nu. Stijlvol design, duurzame functies en royaal in ruimte.

Natuurlijk mag een ijs- en waterdispenser in dit Amerikaanse model in RVS uitvoering niet ontbreken. Door de vaste wateraansluiting ben je eindeloos voorzien van ijsblokjes, crushed ice en glaasjes koud water.

Flessen liggen extra stevig in het handige flessenrek. Met het duidelijke LED display kunnen de temperatuur, de FastFreeze, SuperCool en de vakantiemodus eenvoudig bediend worden.

ETNA integreerde een aantal slimme functies om de koelkast extra duurzaam te maken en voedselverspilling te voorkomen. Zo heeft de AKV778IRVS een Inverter Compressor, die temperatuurschommelingen vermindert en ervoor zorgt dat de koel-vriescombinatie stiller en energiezuiniger is.

Groenten en fruit blijven extra lang vers in de ruime CrispZone lades. Zowel in het koel- als het vriesgedeelte kan eten langer bewaard worden omdat de temperatuur gelijkmatig is dankzij de MultiFlow 360° achterwand.

Het ontdooien van de vriezer behoort voorgoed tot de verleden tijd dankzij No-Frost Plus, die tevens condensvorming in het koelgedeelte tegengaat.

Download de brochure voor meer informatie.

ETNA

ETNA maakt kwaliteit betaalbaar, al meer dan 165 jaar

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen