pinterest
Plug & Cook vrijstaande inductiekookplaat KIV264RVS | ETNA

Plug & Cook vrijstaande inductiekookplaat KIV264RVS | ETNA

Deze inductiekookplaat KIV264RVS van ETNA kan je met de geleverde stekker direct aansluiten en gebruiken. De vrijstaande kookplaaat is 59cm breed en is uitgevoerd in een strak RVS design frame.

Met zijn 10 standen, inclusief boost en met de sliderbediening per zone, biedt deze kookplaat optimaal gebruiksgemak! Dankzij het Virtual Pan Support Design kun je precies zien waar je de pan moet plaatsen, zodat je optimaal gebruik kunt maken van het vermogen de zone.

Door veilige functies als de restwarmte indicatie, panherkenning, kookduurbegrenzing en kinderslot hoef je je geen zorgen te maken. De restwarmte indicatie betekent: je pan wordt warm tijdens het koken en geeft die warmte af aan de kookplaat.

Deze functie geeft met een knipperende H aan wanneer een zone na het koken nog warm is. Met de boostfunctie kun je het vermogen van je inductie kookplaat tijdelijk verhogen met 20 tot 35%, om zo nog sneller water aan de kook te brengen. Ook is de kookplaat uitgerust met een timerfunctie: stel in hoe lang je pasta of groenten moeten koken en heb daar geen omkijken meer naar.

Ten slotte biedt de kookplaat twee speciale functies die het koken nog makkelijker maken: een warmhoud- en een pauzefunctie. De warmhoudfunctie houdt de inhoud van de pan op een constante temperatuur van 70˚C totdat het opgediend kan worden. Het eten behoudt hierdoor haar smaak en kan opgediend worden met de juiste temperatuur. De pauzefunctie biedt uitkomst op momenten dat je per ongeluk iets over laat koken of als er iemand aanbelt. Met 1 druk op de knop zet je de kookplaat op pauze.

De kookplaat wordt geleverd met een geaarde stekker voor aansluiting op een normaal geaard 230 V stopcontact.

Download de brochure voor meer informatie.

ETNA

ETNA maakt kwaliteit betaalbaar, al meer dan 165 jaar

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen