pinterest
Inbouw afzuigkap AI752ZT | ETNA

INBOUW AFZUIGKAP AI752ZT | ETNA

Inbouw afzuigkap AI752ZT | ETNA

Het matzwarte ontwerp van inbouw afzuigkap AI752ZT van ETNA zorgt voor een verminderde reflectie op de kookplaat ten opzichte van RVS-varianten. Installeer deze afzuigkap in een bovenkast of werk hem netjes weg in de schouw.

De afzuigkap is 52 cm breed en zorgt voor goed licht bij het koken dankzij de LED-strip. Je bedient de afzuigkap door middel van elektronische tiptoetsen. Dankzij de LED-indicaties zie je snel welke afzuigstand in gebruik is. Naast de vier standen kan er ook gebruik gemaakt worden van de boostfunctie. Deze functie zorgt ervoor dat de afzuigkap gedurende een korte tijd op maximaal vermogen dampen wegneemt.

De afzuigkap is geschikt voor afvoer naar buiten en voor recirculatie. Bij recirculatie werkt de kap zonder afvoer naar buiten: de kookdampen worden dan gefilterd met een long-life koolstoffilter en wordt de schone lucht weer in de keuken geblazen. Voor recirculatie bestel je het HF2015 long-life koolstoffilter er apart bij. De afzuigkap is daarnaast voorzien van een indicatie voor verzadiging van de koolstof- en vetfilters.

Het vetfilter van aluminium is weggewerkt achter het zwarte paneel en is vaatwasser bestendig. Schoonmaken is daardoor eenvoudig. Door dit regelmatig te doen zorg je ervoor dat de afzuigkap efficiënt werkt en lang mee gaat.

Download de brochure voor meer informatie.

ETNA

ETNA maakt kwaliteit betaalbaar, al meer dan 165 jaar

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen