pinterest
Lookbook van next125 over de nieuwe collectie

Lookbook van next125 over de nieuwe collectie

Elke twee jaar brengt keukenmerk next125 een magazine uit waarin de nieuwe collectie wordt getoond, gelardeerd met interviews en achtergrondverhalen. Het inspirerende volledig gerestylde lookbook is net weer uit.

Verschillende designicoons

FotoLookbook van next125 over de nieuwe collectieHet magazine beslaat maar liefst 160 pagina's en wordt gepresenteerd onder de naam 'Authentic kitchen' met een verfrissende nieuwe huisstijl, beeldtaal en achtergronden over de campagne 'Flower Art'. Zo is in het magazine bijvoorbeeld een interview met next125 ontwerper Thomas Pfister te vinden. Hij is expert op het gebied van kleuren en oppervlakken. Ook de architect César Zumthor uit Basel en de Oostenrijkse foodblogger Melanie Zechmeister, die bij de planning van haar nieuwe keuken voor meubels van next125 heeft gekozen, komen aan het woord. Ook nieuw zijn de eveneens met kleur geaccentueerde pagina's van de verschillende designicoons van next125, bijvoorbeeld de kooktafel, de trolley of de vitrinekast.

Keukens in alle stijlen

FotoLookbook van next125 over de nieuwe collectieAls lezer word je meegenomen in de wereld van next125. Zo worden er zes nieuwe keukens getoond vanriërend van authentiek, eigentijds naar modern internationaal. Compacte kleur- en materiaalcollages geven je een duidelijk beeld van de mogelijkheden in dit nieuwe interieurseizoen. 'Met ons nieuwe magazine willen we niet alleen mooie keukens laten zien en daarmee inspiratie bieden, maar geven we ook heel bewust praktische tips voor de planning om meerwaarde voor de lezer te creëren', aldus Annette Schumacher, hoofd marketing van next125. Zo kan het magazine ook als checklist worden gebruikt bij een bezoek aan de next125 keukenspeciaalzaak.

Het magazine is zowel geprint als digitaal en interactieve verkrijgbaar. Je kunt het magazine hier bestellen.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen