pinterest
Vitrinekast | next125

Vitrinekast | next125

De vitrinekast van next125 is de eyecatcher in iedere keuken! Een stijlvolle kast om jouw prachtige servies of andere dierbare spullen in te presenteren. De vitrinekast bestaat volledig bewust uit een filigrane look met subtiele omlijstingen en donker getint glas en een extravagante greep in lederlook.

Het waardevolle karakter van de vitrinekast komt ook tot uiting in de kastinrichting: de gesatineerde glazen legplanken met onyxzwarte passe-partouts weerspiegelen duidelijk de hoge designeisen en liefde voor details van next125.

De designers hebben ook goed nagedacht over functionaliteit en door middel van gesloten lades verborgen opslagruimte gecreëerd. De geïntegreerde binnenladen en -korven met onyxzwarte glazen fronten zijn voorzien van hoogwaardige inlegmatten van gevormd vlies en creëren ruimte voor kleine voorwerpen die niet direct zichtbaar moeten zijn.

Met de optioneel verkrijgbare dimbare ledverlichting aan de binnenkant van de vitrinekast zet u uw favoriete items bewust en sfeervol in de schijnwerpers. Dat vond ook de jury van de ICONIC AWARD, de vitrinekast kreeg namelijk een award in de categorie opbergmeubels.

Download de brochure voor meer informatie.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen