pinterest
next125 Magazine keuken inspiratie

next125 Magazine keuken inspiratie

In het nieuwe Authentic Kitchen Magazine van next125 wordt getoond op welke verschillende manieren een droomkeuken kan worden gerealiseerd. Het Keukenmagazine bestaat uit 160 pagina's met allerlei nieuwe producten, aangevuld met inspirerende verhalen en achtergronden. 

Advies over ontwerp en kleur

Zo is in het magazine bijvoorbeeld een interview met next125 ontwerper Thomas Pfister te vinden. Als expert op het gebied van kleuren en oppervlakken geeft hij goed advies over ontwerpen. Ook de architect César Zumthor uit Basel en de Oostenrijkse foodblogger Melanie Zechmeister, die bij de planning van haar nieuwe keuken voor meubels van next125 heeft gekozen, verrijken het magazine met veelzijdige hacks uit de praktijk. Ook vind je de verschillende designicoons van next125, bijvoorbeeld de kooktafel, de trolley of de vitrinekast.

Met in totaal zes nieuwe keukens wordt je in het magazine meegenomen in de belevingswereld van het merk: authentiek, eigentijds en met veel liefde voor internationaal design. Door de compacte kleur- en materiaalcollages en de planningsdetails van elke keuken die worden aangevuld met sfeerbeelden, krijgt je de vele verschillende planningsmogelijkheden te zien.

De digitale brochure download je hier, het papieren magazine kan je hier bestellen.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen