pinterest
De keukenkast als eyecatcher

De keukenkast als eyecatcher

In de keuken wordt gekookt en gegeten maar vooral geleefd. Daarom mogen dingen die je iedere dag gebruikt, maar ook spullen die je lief zijn en waar je een speciale band mee hebt, best in de kijker worden gezet. UW Keuken spotte stijlvolle elementen met frames, waarin alle voorwerpen tot hun recht komen en de keuken de sfeer uitstraalt, die jij wenst. Zo wordt je keukenkast een echte eyecatcher!

next125 Framewall

De next125 Framewall heeft een frameconstructie van onyxzwart aluminium en is een heel bijzonder designobject voor de keuken. Het is natuurlijk niet voor niets dat next125 met Framewall de Design Award 2021 heeft gewonnen. Het elegante element heeft veel opbergruimte en kan worden samengesteld met materialen en kleuren die het best passen bij jouw mooie keuken. Het wordt zelfs een echte sfeermaker wanneer je de mooie verlichting toevoegd. In dit artikel vertellen we je wat de mogelijkheden zijn.

FotoDe keukenkast als eyecatcher

next125 Framewall

Verschillende inrichtingsonderdelen

Of je nu een 'hangende bar' van je wand wilt maken of op zoek bent naar een mooie opbergruimte voor je keukengerei: voor ieder gebruik kan next125 Framewall voorzien worden van verschillende inrichtingsonderdelen. In de rekken is ruimte voor alles wat tijdens het koken snel binnen handbereik moet zijn; specerijen, glazen en messen hebben een mooie plek. 

FotoDe keukenkast als eyecatcher

De achterwand kan je naar eigen smaak voorzien van diverse materialen: kunststof, fenix laminaat, lak, glas, fineer of keramiek. Daardoor kun je het element perfect afstemmen op de overige inrichting van de keuken en leefruimte.

FotoDe keukenkast als eyecatcher

next125 Framewall winnaar van de German Design Award 2021

Houd je van sfeervol, dan bestaat er ook nog de mogelijkheid om het element met verlichting een bijzondere look te geven. Je kunt kiezen uit emotion LED lichtstrips of vlak wit acrylglas met licht aan de achterkant dat zorgt voor een luchtig en ruimtelijk gevoel. 

FotoDe keukenkast als eyecatcher

De subtiele led-verlichting weet de juiste keukenattributen op een mooie manier te presenteren. De afgebeelde next125 keuken is voorzien van alle gemakken en keukenapparatuur. Ook handige en smaakvolle next125 accessoires zijn toegepast in de keuken.

Wil je meer weten over de mooie framewalls en keukens van next125? Bekijk hier meer keukens en download het inspirerende next125 lookbook. Vind de showrooms van next125 en laat je inspireren en informeren!

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen