pinterest
Kleur bekennen in de keuken van next125

Kleur bekennen in de keuken van next125

We kiezen steeds vaker voor kleur in de keuken. Het is een manier om persoonlijkheid en stijl aan de ruimte toe te voegen. Een gekleurde keuken kan ook een geweldige manier zijn om een saaie of neutrale ruimte op te fleuren en een gevoel van levendigheid te creëren. Ben je op zoek naar kleur in je nieuwe keuken? Met next125 beken je kleur. Bovendien krijg je de mogelijkheid om de keuken zo te ontwerpen, dat je van alles kunt doen en meemaken rond de kooktafel. Zo maak je je keuken een ruimte vol inspiratie!

Hoe pas jij kleur toe in de keuken?

FotoKleur bekennen in de keuken van next125

De planning van een keuken is een complex en creatief proces. Met zachte of harde, kleurrijke of koele tinten kun je een totaal andere sfeer creëren. En kleuren zijn nooit hetzelfde. Ze zijn als in een caleidoscoop waar kleur voortdurend verandert met daglicht, in de avond en met verlichting of kaarsen aan. Een kleurstaal helpt bij de keuze, vooral als het om gedurfde ontwerpen met opvallende tinten gaat. Dan is de vraag, ga je een muur verven, het hele kastenblok of alleen een hoge kast.

Kleurnuances

FotoKleur bekennen in de keuken van next125

Met kleur kun je ook een beetje spelen. Zo creëren felle kleuren het gevoel van breedte, zodat je keuken groter lijkt. Warme kleurschakeringen fungeren als een expressief statement wanneer de rest wordt overheerst door donkere kleuren en geven de ruimte vorm en karakter. Bij open keukens adviseert next125 de aangrenzende woonruimte te betrekken bij het geheel van vorm en kleur.

Spannende materiaalkeuzes

FotoKleur bekennen in de keuken van next125

next125 levert verschillende hoogwaardige laksystemen in hoogglans, fluweelmat en satijnlak, waarbij de fronten van fluweelmat-lak zijn voorzien van een technologie die vingerafdrukken tegengaat. Het valt het keukenmerk op dat steeds meer mensen moediger worden in hun materiaalkeuze. Want naast kunststoffen wordt ook vaker gekozen voor kwartsstenen, keramieken, massief houten en gefineerde fronten.

Meer weten over de keukenconcepten van next125? Download hier de brochure voor inspiratie en informatie

FotoKleur bekennen in de keuken van next125

Lees hier ook: De nieuwe collectie van next125 

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen