pinterest
Nieuwe collectie van next125

Nieuwe collectie van next125

De nieuwe producten en keukencollecties van dit najaar en het volgend jaar zijn gepresenteerd op de beurzen in Italië en Duitsland. De keuken is in veel huizen en gezinnen het absolute middelpunt van het leven en daarom worden er ook steeds meer functies aan toegevoegd. Flexibele meubels met handige functies, die vaak achter strakke deurtjes verscholen zitten. De collectie van next125 showt ons oplossingsgerichte ontwikkelingen. In dit artikel laten we je een paar inspirerende producten zien van de nieuwe collectie.

Pocketsysteem

Het next125 pocketsysteem, een multifunctionele kast met schuifdeuren, is hiervan een perfect voorbeeld. Het systeem kan helemaal naar wens verschillende functies vervullen: bijvoorbeeld als extra opslagruimte of als volledig uitgeruste kantoorkeuken. Daarbij is er nu ook een uitgebreide barindeling verkrijgbaar. Met de gespiegelde achterwand, het nis-element van aluminium en het verlichte wandschap kan met deze Pocket een stijlvolle bar in huis worden gecreëerd. 

  • FotoNieuwe collectie van next125
  • FotoNieuwe collectie van next125
  • FotoNieuwe collectie van next125
  • FotoNieuwe collectie van next125

Overigens is voor de vrijstaande wijnkoeler, voor in de keuken of bijkeuken, in deze nieuwe collectie ook een frontelement met uitsparing verkrijgbaar. Zo kan het apparaat perfect in de keuken worden geïntegreerd. 


Colour Concept 

Kleuren en lakken hebben altijd een belangrijke rol gespeeld bij next125. Voor nog meer ontwerpvrijheid is ook het Colour Concept flink onder handen genomen. 18 satijn en fluweelmatte lakkleuren die bij dit nieuwe concept horen, kunnen perfect worden gecombineerd: de mogelijkheden op het gebied van kleur zijn nu haast eindeloos. 

FotoNieuwe collectie van next125

Het thema duurzaamheid komt uiteraard ook terug in de nieuwe collectie. Dankzij de donkere kleurstelling en minimalistische vormgeving doet de OceaniX Plastic-handgreep dienst als een eigentijds accent in de keuken en is deze daarnaast ook een goed voorbeeld van innovatieve recycling van plastic afval uit onze oceanen. Het materiaal dat next125 voor deze handgrepen gebruikt, wordt onder andere verkregen uit oude visnetten die worden ingezameld en dan gerecycled tot waardevolle kunststof: een eerste kleine stap op weg naar een duurzame circulaire economie. 

Creativiteit kent geen grenzen! Download het next125 magazine voor meer inspiratie

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen