pinterest
Ga voor de natural look! Kies voor houten fronten in de keuken

Ga voor de natural look! Kies voor houten fronten in de keuken

Niets geeft meer energie dan een fijne lentewandeling door de natuur. De geur van jonge bloemen en planten, het gekwetter van jonge gezinnetjes in de boom of op het water, de lente is heerlijk. De natuur, vooral het rustgevende karakter van hout, heeft een krachtig positief effect op ons welzijn. Het verlicht stress en brengt een diepe innerlijke rust en ontspanning teweeg. Dankzij de next125 keukens met houten fronten kan je dit rustgevende effect iedere dag thuis ervaren.

De kunst van het lijnenspel

Hout voegt warmte en gezelligheid toe, biedt talloze designopties en is een klassieker in het interieurontwerp, waarmee ruimtes vakkundig met elkaar kunnen worden verbonden. Het ademt ambacht en nostalgie uit, maar verwerkt in een design keuken van next125 geeft de strak ontworpen houten front een strakke en moderne look.

FotoGa voor de natural look! Kies voor houten fronten in de keuken

De nx670 met verticale groeven combineert een modern design met de warme uitstraling van hout.

De nx670 keuken biedt ruimte om gezellig te werken en te genieten, en tilt modern hout- design en de materialiteit van keukens naar een nieuw niveau. Het houten front met verticale groeven combineert een modern design en strakke lijnen met de warme, klassieke uitstraling van natuurlijke materialen in de hoge kasten, onderkasten en wandpanelen. De keuken is verkrijgbaar in twee varianten – eiken elegant bianco licht en noten natuur – met een minimalistische, verfijnde uitstraling die bijzonder prettig aanvoelt.

FotoGa voor de natural look! Kies voor houten fronten in de keuken

Ook in combinatie met andere materialen bieden houten fronten eindeloos veel vrijheid, of ze nu naast glanzend glas of koel keramiek met een marmerdessin worden geplaatst – hout is tijdloos en past perfect in ieder geheel.

FotoGa voor de natural look! Kies voor houten fronten in de keuken

Elegant ingelijst

Het houten front met designlijst benadrukt de natuurlijke uitstraling van het hout. Het op Scandinavië geïnspireerde front met zijn ingetogen esthetiek is een eerbetoon aan het klassieke keukenontwerp. Net als bij een schilderij versterkt de fijne lijst de schoonheid van de natuurlijke houtnerven. Houten fronten zijn ook een goede keuze als u meer variatie wilt: de nx660 in eiken elegant natuur met designlijst is verkrijgbaar in zes kleuren – van bianco licht, via parelgrijs tot donker tabak. Eigentijdse, houten oppervlakken bieden voldoende ruimte voor individualiteit en design.

FotoGa voor de natural look! Kies voor houten fronten in de keuken

Hout is bovendien bijzonder functioneel: met Engelse korven kunnen alle keukenbenodigdheden elegant worden opgeborgen, terwijl ze toch altijd binnen handbereik blijven. Het gevarieerde ontwerp van gesloten en open fronten zorgt tegelijkertijd voor afwisseling en voor rust. De keukens met houten fronten van next125 combineren een schitterend ontwerp en een nauwkeurige afwerking met hoogwaardige materialen. Hierdoor kunt u elke dag genieten van een tijdloze en elegante sfeer.

Op zoek naar meer inspiratie voor de keuken? Download hier het inspirerende next125 keukenmagazine of maak een afspraak met een verkooppunt om de look & feel van de mooie keukens zelf te ervaren.


Download de brochure

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen