pinterest
Schone Lucht in Stijl: Ontdek de Falmec Shelf

Schone Lucht in Stijl: Ontdek de Falmec Shelf

Wég zijn de dagen waarin de afzuigkap werd gezien als een noodzakelijk kwaad, een lomp apparaat dat de elegantie van de keuken verstoorde. Met de nieuwe elementserie van Falmec kies je voor een naadloze fusie van functionaliteit en esthetiek, de afzuigkap die moeiteloos opgaat in het keukendesign. Een ware meesterzet in de wereld van interieurontwerp, waarin zowel vorm als functie samensmelten tot een harmonieus geheel.

Met zijn uitstekende prestaties en luchtzuiverende werking in de keuken, zorgt de Shelf ervoor dat kookdampen en onaangename geuren geen kans meer krijgen. Daarnaast biedt de Shelf ook een stille werking, waardoor je in alle rust kunt koken en genieten van je maaltijden. Eén van de meest opvallende kenmerken van de Falmec Shelf is de unieke recirculatie Multi-Air-technologie. Deze technologie maakt het mogelijk om de platte afzuigkap in een plankstructuur van slechts 10 cm te installeren, die is uitgerust met een uitschuifbare glasplaat om de aanzuigkracht te vergroten. Het resultaat is een strakke en minimalistische uitstraling die perfect past bij iedere keuken.

FotoSchone Lucht in Stijl: Ontdek de Falmec Shelf

Shelf custommade

De zwart gelakte body van de Shelf wordt zowel frontaal als zijdelings omsloten door een elegant zwart satijn aluminium profiel. Maar als je op zoek bent naar een nog persoonlijkere touch, kun je kiezen voor de custommade variant. Hierbij wordt het front van de afzuigkap volledig afgestemd op het design van jouw keuken, waardoor een naadloze integratie wordt gerealiseerd. Naast zijn verfijnde uiterlijk biedt de Falmec Shelf ook functionele verlichting. Een ingebouwde LED-strip met dynamisch licht verlicht het werkoppervlak over de gehele lengte van de plank. Hierdoor kun je altijd optimaal zien wat je aan het bereiden bent, zelfs bij weinig omgevingslicht.

FotoSchone Lucht in Stijl: Ontdek de Falmec Shelf

Met het modulaire ontwerp van het muurelement kun je de afzuigkap naar wens aanpassen. Het element is minimaal 120 cm breed en kan worden aangevuld met extra modules van 60 en 90 cm aan de rechter- of linkerkant. Op deze manier kun je verschillende samenstellingen creëren die perfect passen bij de indeling van jouw keuken. De Falmec Shelf is dus niet alleen functioneel als afzuigkap. Dankzij de mogelijkheid om extra accessoires toe te voegen, zoals een kruidenrek en ander keukengerei, wordt de Shelf een onmisbaar element in een zeer functionele keuken. Hiermee heb je al je benodigdheden altijd binnen handbereik, terwijl je tegelijkertijd geniet van schone en frisse lucht.

Wil je de andere afzuigsystemen uit de Elementserie van Falmec ontdekken? Bekijk dan deze website. Voor meer informatie over Falmec klik je hier!

Informatie aanvragen bij Falmec

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen