pinterest
Schuine afzuigkappen zijn stijlvol en een uitkomst voor lange mensen

Schuine afzuigkappen zijn stijlvol en een uitkomst voor lange mensen

Ben je lang en vind je het lastig om je comfortabel te bewegen tijdens het koken, zonder je hoofd te stoten? Overweeg dan een schuine afzuigkap. Dit slimme ontwerp biedt extra hoofdruimte boven het kookoppervlak, wat jou in staat stelt om vrijer en veiliger te bewegen tijdens het koken. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over het ongemak van het stoten van je hoofd, een veelvoorkomend probleem bij traditionele, rechte afzuigkappen. Bovendien combineert de schuine afzuigkap van Falmec functionaliteit met een stijlvol design, waardoor het ook een esthetisch waardevolle toevoeging is aan je keuken.

Schuine afzuigkappen

Falmec's schuine afzuigkappen kenmerken zich door een modern en elegant design. Ze zijn ontworpen met een schuine hoek, waardoor ze minder ruimte in beslag nemen en de toegankelijkheid van het kookgebied verbeteren. Deze vormgeving is niet alleen praktisch, maar transformeert ook de afzuigkap tot een kunstwerk aan de muur. De afwerking, in roestvrijstaal of met glazen elementen, voegt een luxueuze uitstraling toe aan je keuken. De subtiele verlichting, geïntegreerd in het ontwerp, zorgt voor een aangename sfeer tijdens het koken.

FotoSchuine afzuigkappen zijn stijlvol en een uitkomst voor lange mensen

Hoogwaardige afzuiging

Bij Falmec staat luxe gelijk aan kwaliteit. Elk onderdeel van de schuine afzuigkappen is zorgvuldig gekozen om duurzaamheid en prestatie te garanderen. Van de filters tot de bedieningselementen, alles straalt een gevoel van hoogwaardigheid uit. De afzuigkappen zijn makkelijk te bedienen en te onderhouden.

FotoSchuine afzuigkappen zijn stijlvol en een uitkomst voor lange mensen

Fusion

De nieuwe afzuigkap Fusion van Falmec in de categorie schuine kappen valt op door zijn eenvoudige en strakke ontwerp, met geometrische lijnen en een afwerking die een bijzonder effect heeft dankzij het matte glas, dat mooi contrasteert met het gepolijste profiel waar het aanraakbedieningspaneel is geplaatst. Fusion is voorbereid, in de filterversie, voor de installatie van het Carbon.Zeo geurfilter, dat binnenin de kap kan worden geplaatst. Dimbare LED-verlichting zorgt voor helderheid boven het kookgebied.

FotoSchuine afzuigkappen zijn stijlvol en een uitkomst voor lange mensen

Stille werking

Het NRS (Noise Reduction System) van Falmec zorgt ervoor dat het geluidsniveau van de afzuigkappen drastisch wordt verminderen. Dat betekent dat je tijdens het koken deel kunt nemen aan gesprekken, zonder je stem te verheffen. Aangezien het feit dat de keuken vaak het hart van het huis is waar familie en vrienden samen komen, is de stille werking van de afzuigkap een echte pré. Met het NRS-systeem van Falmec kunnen gebruikers genieten van een rustige omgeving, terwijl de afzuigkap effectief dampen en geuren verwijdert. Het systeem maakt gebruik van geavanceerde technologieën en materialen om geluid te absorberen en te dempen, waardoor de afzuigkap tot de stilste in de markt behoort.

Wil je meer weten over de verschillende schuine afzuigkappen uit het assortiment van Falmec? Raadpleeg dan hier de website.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen