pinterest
Uitgelicht! Designkeuken met betonlook en hout

Uitgelicht! Designkeuken met betonlook en hout

De keukenconcepten van next125 hebben al vaak internationale designprijzen gewonnen. Het zijn dan ook stijlvolle en duurzame designkeukens met esthetisch design en een mooie vormgeving. Met het oog op de keukentrends 2018 - waar beton en hout nog steeds de boventoon voeren - zetten wij de prijswinnende NX950 keuken met fronten van keramiek met betonlook en houten werkblad in de spotlights. Wat een keuken!

Vrijstaand kookeiland met betonlook

Het unieke keukenconcept heeft een vrijstaande kookeiland in grijs keramiek met betonlook, dat eruit ziet alsof het uit één stuk gehouwen is. Keramiek is lichter dan aluminium en harder dan natuursteen. Het oppervlak is krasvast en hitte-ongevoelig. Daarom wordt keramiek ook al jarenlang gebruikt als werkbladmateriaal en tegenwoordig ook als keukenfronten.

FotoUitgelicht! Designkeuken met betonlook en hout

En dat allemaal nauw verbonden met de natuur, want keramiek is een natuurlijk materiaal, door mensenhanden gemaakt. Dat maakt dit materiaal milieuvriendelijk en volledig recyclebaar.

FotoUitgelicht! Designkeuken met betonlook en hout

Door de lage plint lijkt het eiland bijna te zweven. Doordat de keukenlades van het kookeiland geen grepen hebben en de voegen heel strak zijn, ziet het kookeiland er minimalistisch uit.

FotoUitgelicht! Designkeuken met betonlook en hout

De laden en uittrekelementen zijn uitgerust met de mechanische openingshulp TIP-ON. Verder is deze keuken compleet uitgerust met alles wat het gebruiksvriendelijk maakt; daartoe behoren ‘Primus’ lade-inzetten met kruidenrek, messenblok en folierolhouder en handige FlexBoxen die voor orde in laden en kasten zorgen.

FotoUitgelicht! Designkeuken met betonlook en hout

De inbouwapparatuur is van Gaggenau en de kokendwaterkraan is van Quooker. Het aanrechtblad is ook van keramiek; kras- en slijtvast en hygiëeisch. Levensmiddelen kan je zo op het aanrechtblad bereiden. Te gek is het houten hakblok van Mereno!

FotoUitgelicht! Designkeuken met betonlook en hout

De afgebeelde opstelling van deze keuken is te vinden bij Tieleman Keukens

Bekijk hier meer voorbeelden van designkeukens van next125

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen