pinterest
Tiny Kitchen. Klein maar fijn!

Tiny Kitchen. Klein maar fijn!

Er is een tekort aan betaalbare woningen en een toename van het aantal eenpersoonshuishoudens, waardoor slimme concepten voor kleinere ruimtes hard nodig zijn. Hoe minder ruimte er is voor de keuken, hoe doordachter het ontwerp moet zijn. Gelukkig wordt daarover in de keukenwereld hard nagedacht. We hebben we de perfecte Tiny Kitchen al voor je gespot!

FotoTiny Kitchen. Klein maar fijn!

NX620 - next125

Kleine designkeukens met slimme functies!

De Tiny Kitchens van next125 zijn een uitkomst voor bewoners van een kleine ruimte die oog hebben voor design. De kleine keukens hebben doordachte oplossingen voor opbergruimte en vormen een volledig functionele keuken in de beschikbare ruimte. En mooi dat ze zijn!

Naast het feit dat ze beschikken over alle belangrijke keukenfuncties, zorgt de next125 Tiny Kitchen ook nog eens voor een designbeleving. De mini keukens hebben mooie kleur- en materiaalcombinaties met strakke lijnen, die hand in hand gaan met de uitgekiende opbergoplossingen.

FotoTiny Kitchen. Klein maar fijn!

Zo is er bijvoorbeeld het slimme next125 nis-systeem Cube, dat handig gebruikmaakt van de vrije ruimte tussen de boven- en onderkasten. In het paneel worden keukenhulpjes stijlvol én praktisch opgeborgen en achter het front zorgen de Flex-boxen van next125 voor elegante opbergoplossingen.

Met een slimme planning kan je ook op een paar vierkante meter een stijlvolle leefkeuken creëren

De afgebeelde Tiny Kitchen van next125 laat bijvoorbeeld laat zien, dat je met een slimme planning ook op een paar vierkante meter een stijlvolle leefkeuken kunt creëren. Het L-vormige keukenblok heeft een extra diepe onderkast van 66 cm en een ingebouwde bar, wat zorgt voor optimale opbergruimte en extra sfeer. Het witte keramische werkblad zorgt voor een licht accent op de donkere fronten. Het hangende hoge kastenblok heeft ook nog extra opbergruimte!

Meer weten over deze Tiny Kitchens? Bezoek een next125 verkooppunt voor meer informatie en de mogelijkheden van deze kleine keukens. Download het next125 keukenmagazine ter inspiratie of bezoek de next125 website

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen